Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:23
  • Competitiewedstrijd: NB II.03
  • Stadion: FC LYNX Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 32399
FC LYNX 12 Angry Men
442++ Tactiek Juve Next
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
16 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
69.9 gemiddelde waardering 66.2
formidable Schieten outstanding
outstanding Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Møge onderschept slim de pass. Møge passt de bal in één keer door. Krasniqi is nu in balbezit. Krasniqi haalt uit met een fantastische trap. Amaninoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LYNX - 12 Angry Men 0:1

4e minuut.
Klárik geeft de bal voor. Krasniqi kopt de bal weg. Quang Trường rent richting de bal. Kreisl onderschept slim de pass. Kreisl haalt uit met een fantastische trap. Amaninoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Sánta passt de bal zonder na te denken. Reber geeft een lange en hoge pass. Wägli kopt de bal weg. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Daar is Sánta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánta passt de bal in één keer door. Kunsági bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunsági geeft een hoge lob. Kreisl springt en kopt de bal. Amaninoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Daar is Kunsági, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánta geeft de bal voor. Gamboa kopt de bal weg. Wägli rent richting de bal. Wägli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Wägli passt de bal zonder na te denken. Møge bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sánta. Sánta krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Kraniotis heeft problemen om de bal te vangen. Kraniotis passt de bal in één keer door. Sánta speelt de bal door. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LYNX 54%, 12 Angry Men 46%.
FC LYNX - 12 Angry Men 0:1

47e minuut.
Iser onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kunsági met een snelle inworp. Krasniqi is nu in balbezit. Krasniqi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Wägli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavropoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Mavropoulos geeft een lange en hoge pass. Daar is Iser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krasniqi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LYNX - 12 Angry Men 0:2

50e minuut.
Gruszka komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Wägli passt de bal zonder na te denken. Kraniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraniotis passt de bal in één keer door. Wägli rent richting de bal. Wägli schiet op doel. Neros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Bánki rent richting de bal. Bánki geeft de bal voor. Giladi is nu in balbezit. Giladi geeft de bal voor. Krasniqi springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Sánta is nu in balbezit. Sánta passt de bal met de wreef. Wägli probeert naar een medespeler te passen. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Wägli passt de bal in één keer door. Sánta probeert naar een medespeler te passen. Bánki rent richting de bal. Gamboa verovert de bal door een tackle van achteren. Gamboa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Bánki geeft de bal voor. Quang Trường geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mavropoulos de bal. Wägli bereikt de bal nog maar net als eerste. Wägli draait met de bal, schiet en ... Neros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Quang Trường kopt de bal weg. Gruszka met een sublieme pass. Daar is Simoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wägli is nu in balbezit. Wägli draait met de bal, schiet en ... Neros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Wägli draait met de bal, schiet en ... Bánki probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kraniotis zal de hoekschop nemen. Gamboa krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kraniotis speelt de bal door. Gruszka probeert naar een medespeler te passen. Sánta speelt de bal door. Wägli rent richting de bal. Wägli haalt uit met een fantastische trap. Neros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Kraniotis probeert naar een medespeler te passen. Gamboa is nu in balbezit. Gamboa passt de bal met de wreef. Wägli is nu in balbezit. Wägli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Milla komt het veld opgelopen.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viaene komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Kraniotis probeert naar een medespeler te passen. Bánki bereikt de bal nog maar net als eerste. Neros geeft een hoge lob. Reber kopt de bal weg. Sánta geeft een hoge lob. Neros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LYNX 44%, 12 Angry Men 56%.
FC LYNX - 12 Angry Men 0:2