Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:24
  • Competitiewedstrijd: NB II.03
  • Stadion: TRANS X Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 25530
TRANS X Haladás
eso Tactiek nb424
49% Balbezit 51%
30% Spel op eigen helft 70%
19 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
67.4 gemiddelde waardering 59.9
excellent Schieten formidable
formidable Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


2e minuut.
Fexeus is nu in balbezit. Morski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fexeus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Seguin legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Frias probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Haladás 1:0

8e minuut.
Daar is Lorig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lorig kopt de bal weg. Krivić probeert naar een medespeler te passen. Ntaglaras geeft een hoge lob. Galvas krijgt zijn hoofd ertegen. Lippai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Fexeus is nu in balbezit. Fexeus passt de bal in één keer door. Carré bereikt de bal nog maar net als eerste. Carré geeft een lange en hoge pass. Galicia springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bello Serans geeft de bal voor. Daar is Galicia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dinka is nu in balbezit. Galicia onderschept slim de pass. Galicia draait met de bal, schiet en ... Frias bokst de bal weg.

34e minuut.
Tavazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Tavazzi geeft de bal voor. Nistelrooy rent richting de bal. Vâlcu onderschept slim de pass. Vâlcu schiet op doel. Frias bokst de bal weg.

37e minuut.
Preumayr rent richting de bal. Preumayr probeert naar een medespeler te passen. Ntaglaras is nu in balbezit. Ntaglaras geeft een lange en hoge pass. Galvas maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRANS X 31%, Haladás 69%.
TRANS X - Haladás 1:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yáñez met de inworp. Seguin bereikt de bal nog maar net als eerste. Seguin geeft de bal voor. Vâlcu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Acosta is nu in balbezit. Yáñez onderschept slim de pass. Yáñez met een sublieme pass. Fexeus heeft problemen om de bal te vangen. Fexeus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Morski speelt de bal door. Yáñez rent richting de bal. Yáñez geeft de bal voor. Vâlcu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Carré is nu in balbezit. Carré passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fexeus de bal. Galicia is nu in balbezit. Galicia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Amoros onderschept slim de pass. Amoros geeft een lange en hoge pass. Inworp. Seguin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carré geeft een hoge lob. Frias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Carré zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Seguin rent richting de bal. Seguin passt de bal met de wreef. Vâlcu rent richting de bal. Vâlcu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ntaglaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntaglaras speelt de bal door. Daar is Lorig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lorig geeft een lange en hoge pass. Galvas krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Amoros geeft een hoge lob. Tavazzi kopt de bal weg. Carré geeft een hoge lob. Galicia springt en kopt de bal. Frias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Haladás 2:0

84e minuut.
Seguin speelt de bal door. Carré bereikt de bal nog maar net als eerste. Carré passt de bal met de wreef. Vâlcu is nu in balbezit. Vâlcu haalt uit met een fantastische trap. Frias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Yáñez geeft de bal voor. Klungelig pakt Amoros de bal. Galicia bereikt de bal nog maar net als eerste. Galicia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Haladás 3:0

89e minuut.
Galicia is nu in balbezit. Galicia passt de bal met de wreef. Fexeus rent richting de bal. Fexeus haalt uit met een fantastische trap. Dinka probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Nistelrooy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu verovert de bal door een tackle van achteren. Vâlcu met een sublieme pass. Galicia bereikt de bal nog maar net als eerste. Galicia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Galicia bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRANS X 28%, Haladás 72%.
TRANS X - Haladás 3:0