Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 18:23
  • Competitiewedstrijd: NB II.03
  • Stadion: FPFC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 23746
FPFC Újtér Granturismo
T1 Tactiek 2024_B. Maserati
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
63.9 gemiddelde waardering 63.7
formidable Schieten excellent
excellent Passen formidable
formidable Verdedigen formidable


4e minuut.
Gmiński met een sublieme pass. Marchlewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavero Prados tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Clavero Prados krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Movilescu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prcović met een snelle inworp. Gmiński probeert de bal met de borst te controleren. Gmiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Daar is Garlobo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gmiński rent richting de bal. Załuska rent richting de bal. Gmiński onderschept slim de pass. Gmiński schiet op doel. Görbicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Inworp. Movilescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mazzini geeft de bal voor. Chiţac maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Szumanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumanowski passt de bal met de wreef. Marchlewicz is nu in balbezit. Marchlewicz geeft een hoge lob. Gmiński springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Chiţac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţac draait met de bal, schiet en ... Vujović probeert de bal aan de voet te houden. Stojanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojanac schiet op doel. Csokonay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FPFC Újtér - Granturismo 0:1

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mikucki komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Klungelig pakt Zimnawoda de bal. Clavero Prados onderschept slim de pass. Szíjjártó bereikt de bal nog maar net als eerste. Szíjjártó geeft de bal voor. Stojanac springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Csizmadia komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Inworp. Mikucki met een snelle inworp. Clavero Prados rent richting de bal. Clavero Prados geeft een hoge lob. Stojanac springt en kopt de bal. Csokonay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Mazzini met een snelle inworp. Koronczi geeft een hoge lob. Gmiński is nu in balbezit. Gmiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FPFC Újtér - Granturismo 1:1

34e minuut.
Movilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Movilescu geeft een lange en hoge pass. Rapp heeft problemen om de bal te vangen. Stojanac is nu in balbezit. Stojanac haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FPFC Újtér - Granturismo 1:2

37e minuut.
Prcović passt de bal zonder na te denken. Szumanowski rent richting de bal. Szumanowski passt de bal met de wreef. Gmiński is nu in balbezit. Gmiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Szíjjártó bereikt de bal nog maar net als eerste. Szíjjártó passt de bal in één keer door. Stojanac rent richting de bal. Stojanac draait met de bal, schiet en ... Csokonay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FPFC Újtér - Granturismo 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FPFC Újtér 51%, Granturismo 49%.
FPFC Újtér - Granturismo 1:3

48e minuut.
Szumanowski speelt de bal door. Movilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmiński verovert de bal door een tackle van achteren. Gmiński schiet op doel. Görbicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FPFC Újtér - Granturismo 2:3

50e minuut.
Marchlewicz is nu in balbezit. Marchlewicz speelt de bal door. Gmiński rent richting de bal. Gmiński draait met de bal, schiet en ... Görbicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Movilescu verovert de bal door een tackle van achteren. Movilescu geeft de bal voor. Szandarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojanac verovert de bal door een tackle van achteren. Stojanac haalt uit met een fantastische trap. Csokonay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FPFC Újtér - Granturismo 2:4

62e minuut.
Dancs komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benaglio komt het veld opgelopen. Moran komt het veld opgelopen. Kirsner komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huttinger komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Marchlewicz passt de bal met de wreef. Kirsner rent richting de bal. Kirsner passt de bal in één keer door. Moran is nu in balbezit. Moran draait met de bal, schiet en ... Görbicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Szíjjártó met een sublieme pass. Chiţac rent richting de bal. Vujović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vujović krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FPFC Újtér 45%, Granturismo 55%.
FPFC Újtér - Granturismo 2:4