Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-04 18:25
  • Competitiewedstrijd: NB II.03
  • Stadion: Granturismo Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 40730
Granturismo Golden Armada
reggelsanyii Tactiek Fent Att Jobb
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
72.3 gemiddelde waardering 69.8
formidable Schieten outstanding
outstanding Passen formidable
outstanding Verdedigen incredible


15e minuut.
Madrigal verovert de bal door een tackle van achteren. Clavero Prados rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciucă. Ciucă krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Chiţac kopt de bal weg. Herrera heeft problemen om de bal te vangen. Stojanac rent richting de bal. Stojanac draait met de bal, schiet en ... Kazanecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Golden Armada 1:0

22e minuut.
Ciucă probeert naar een medespeler te passen. Gajda is nu in balbezit. Gajda passt de bal in één keer door. Nyilasi rent richting de bal. Nyilasi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Gajda is nu in balbezit. Gajda speelt de bal door. Nyilasi is nu in balbezit. Nyilasi schiet op doel. Görbicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Granturismo - Golden Armada 1:1

29e minuut.
Szíjjártó passt de bal met de wreef. Chiţac rent richting de bal. Masztalski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chiţac is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dancs wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Madrigal speelt de bal door. Mikucki rent richting de bal. Nyilasi onderschept slim de pass. Nyilasi draait met de bal, schiet en ... Görbicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Mazzini probeert de bal met de borst te controleren. Madrigal is nu in balbezit. Garlobo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Madrigal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Madrigal neemt de penalty, wat een uithaal! Görbicz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Golden Armada 1:2

36e minuut.
Herrera geeft een hoge lob. Gajda is nu in balbezit. Gajda met een sublieme pass. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Golden Armada 1:3

39e minuut.
Dancs probeert naar een medespeler te passen. Szíjjártó rent richting de bal. Szíjjártó speelt de bal door. Chiţac rent richting de bal. Chiţac draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Herrera rent richting de bal. Szíjjártó verovert de bal door een tackle van achteren. Szíjjártó met een sublieme pass. Stojanac is nu in balbezit. Stojanac haalt uit met een fantastische trap. Kazanecki bokst de bal weg.

44e minuut.
Clavero Prados bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavero Prados passt de bal zonder na te denken. Stojanac is nu in balbezit. Stojanac draait met de bal, schiet en ... Kazanecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Golden Armada 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granturismo 53%, Golden Armada 47%.
Granturismo - Golden Armada 2:3

47e minuut.
Gajda probeert naar een medespeler te passen. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinopoulos begaat een overtreding. Madrigal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Madrigal komt bij de bal en schiet. Görbicz bokst de bal weg. Mazzini geeft de bal voor. Epres rent richting de bal. Chiţac tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chiţac krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Clavero Prados rent richting de bal. Szwykowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Clavero Prados is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mazzini zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szíjjártó kopt de bal weg. Stojanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojanac draait met de bal, schiet en ... Kazanecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Mazzini speelt de bal door. Szíjjártó is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szwykowski. Szwykowski krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Inworp. Králik komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Gajda heeft problemen om de bal te vangen. Ciucă rent richting de bal. Ciucă speelt de bal door. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal haalt uit met een fantastische trap. Görbicz bokst de bal weg.

81e minuut.
Gajda kan de bal niet met de borst controleren. Clavero Prados verovert de bal door een tackle van achteren. Králik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Králik krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Ciucă geeft de bal voor. Nyilasi controleert de bal met de borst. Madrigal rent richting de bal. Madrigal haalt uit met een fantastische trap. Görbicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granturismo 61%, Golden Armada 39%.
Granturismo - Golden Armada 2:3