Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:25
  • Competitiewedstrijd: NB III.01
  • Stadion: Stafford Aréna
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 40000
Stafford S.C. Hungarian Revo FC
Bajnok Tactiek Rev 2k24BW
65% Balbezit 35%
22% Spel op eigen helft 78%
16 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
66.5 gemiddelde waardering 44.3
formidabel Schieten solide
uitstekend Passen matig
formidabel Verdedigen matig


3e minuut.
Kaisti kopt de bal weg. Roche speelt de bal door. Daar is Jován, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ngilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngilu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Somogyi is nu in balbezit. Somogyi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Özsürgün met een snelle inworp. Ngilu geeft een hoge lob. Borbás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Gandolfo kopt de bal weg. Klungelig pakt Roche de bal. Met opzet legt Somogyi zijn tegenspeler op de grond. Somogyi krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Gandolfo speelt de bal door. Daar is Roche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roche met een sublieme pass. Ngilu rent richting de bal. Ngilu draait met de bal, schiet en ... Borbás bokst de bal weg.

26e minuut.
Ngilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngilu probeert naar een medespeler te passen. Kaisti heeft problemen om de bal te vangen. Kaisti haalt uit met een fantastische trap. Borbás probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stafford S.C. - Hungarian Revo FC 1:0

28e minuut.
Kövesfalvi kopt de bal weg. Zitoumi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ngilu is nu in balbezit. Ngilu draait met de bal, schiet en ... Borbás probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stafford S.C. - Hungarian Revo FC 2:0

32e minuut.
Hrutka onderschept slim de pass. Hrutka geeft de bal voor. Haza rent richting de bal. Haza draait met de bal, schiet en ... Miklósvári maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stafford S.C. - Hungarian Revo FC 2:1

39e minuut.
Özsürgün is nu in balbezit. Özsürgün probeert naar een medespeler te passen. Ngilu is nu in balbezit. Ngilu haalt uit met een fantastische trap. Keith probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Jován kopt de bal weg. Özsürgün is nu in balbezit. Özsürgün passt de bal zonder na te denken. Ngilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngilu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stafford S.C. 23%, Hungarian Revo FC 77%.
Stafford S.C. - Hungarian Revo FC 2:1

50e minuut.
Hapka is nu in balbezit. Hapka passt de bal zonder na te denken. Roche rent richting de bal. Roche geeft een lange en hoge pass. Özsürgün springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Somogyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Roche onderschept slim de pass. Roche probeert naar een medespeler te passen. Ngilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngilu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Keith onderschept slim de pass. Keith passt de bal met de wreef. Jabor bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulveczki verovert de bal door een tackle van achteren. Ulveczki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stafford S.C. - Hungarian Revo FC 2:2

65e minuut.
Jabor is nu in balbezit. Jabor geeft de bal voor. Checa kopt de bal weg. Ngilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngilu haalt uit met een fantastische trap. Borbás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kaisti is nu in balbezit. Kaisti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stafford S.C. - Hungarian Revo FC 3:2

82e minuut.
Keith geeft een hoge lob. Haza is nu in balbezit. Hapka begaat een overtreding. Hapka krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Kövesfalvi rent richting de bal. Jován onderschept slim de pass. Jován passt de bal met de wreef. Ngilu rent richting de bal. Ngilu schiet op doel. Borbás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stafford S.C. 21%, Hungarian Revo FC 79%.
Stafford S.C. - Hungarian Revo FC 3:2