Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:25
  • Competitiewedstrijd: NB III.01
  • Stadion: Doki sc Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 21518
OROSHÁZA fc Hatos SC.
doki 5 3 2 Tactiek 3-4-3
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
28 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
64.4 gemiddelde waardering 51.6
uitmuntend Schieten uitstekend
formidabel Passen solide
solide Verdedigen goed


4e minuut.
Mikołajewski rent richting de bal. Mikołajewski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tindongan de bal. Tindongan geeft een hoge lob. Salamanca maakt een snoekduik en kopt de bal. Signorelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Inworp. Hoàng Hưng met de inworp. Tindongan is nu in balbezit. Tindongan geeft een lange en hoge pass. Salamanca springt en kopt de bal. Signorelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Lipko is nu in balbezit. Lipko passt de bal in één keer door. Travagli is nu in balbezit. Ferreti controleert de bal met de borst. Ferreti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Tindongan probeert de bal met de borst te controleren. Chonov onderschept slim de pass. Hoàng Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hưng geeft een lange en hoge pass. Salamanca krijgt zijn hoofd ertegen. Signorelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Chonov geeft een lange en hoge pass. Kopeć bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopeć geeft een lange en hoge pass. Ferreti krijgt zijn hoofd ertegen. Sirge probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Chonov is nu in balbezit. Tindongan verovert de bal door een tackle van achteren. Tindongan met een sublieme pass. Daar is Salamanca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salamanca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Travagli draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rashford de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Görbicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ferreti maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - Hatos SC. 0:1

35e minuut.
Hoàng Hưng is nu in balbezit. Hoàng Hưng passt de bal met de wreef. Tindongan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tindongan geeft een hoge lob. Salamanca maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Hoàng Hưng passt de bal in één keer door. Santiago heeft problemen om de bal te vangen. Santiago speelt de bal door. Salamanca rent richting de bal. Salamanca haalt uit met een fantastische trap. Signorelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Proença is nu in balbezit. Proença geeft een lange en hoge pass. Frankowski is nu in balbezit. Mikołajewski verovert de bal door een tackle van achteren. Mikołajewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OROSHÁZA fc - Hatos SC. 1:1

45e minuut.
Inczewski komt het veld opgelopen. Marcu komt het veld opgelopen. Voskoboinik komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OROSHÁZA fc 30%, Hatos SC. 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OROSHÁZA fc - Hatos SC. 1:1

48e minuut.
Kopeć passt de bal met de wreef. Lipko is nu in balbezit. Lipko passt de bal zonder na te denken. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Salamanca rent richting de bal. Salamanca schiet op doel. Signorelli bokst de bal weg.

53e minuut.
Tindongan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tindongan probeert naar een medespeler te passen. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca haalt uit met een fantastische trap. Signorelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - Hatos SC. 2:1

54e minuut.
Hoàng Hưng probeert naar een medespeler te passen. Tindongan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tindongan geeft een hoge lob. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca draait met de bal, schiet en ... Signorelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Kopeć speelt de bal door. Voskoboinik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rashford. Voskoboinik wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

62e minuut.
Hoàng Hưng probeert naar een medespeler te passen. Mikołajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajewski passt de bal zonder na te denken. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Tindongan passt de bal in één keer door. Santiago rent richting de bal. Santiago geeft een hoge lob. Mikołajewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Signorelli probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Signorelli trapt de bal weg van het doel. Hoàng Hưng kopt de bal weg. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Tindongan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hoàng Hưng rent richting de bal. Hoàng Hưng passt de bal in één keer door. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca schiet op doel. Signorelli bokst de bal weg.

76e minuut.
Santiago probeert naar een medespeler te passen. Tindongan rent richting de bal. Tindongan geeft de bal voor. Salamanca maakt een snoekduik en kopt de bal. Signorelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Daar is Hoàng Hưng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Hưng met een sublieme pass. Tindongan is nu in balbezit. Tindongan geeft een lange en hoge pass. Mikołajewski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Daar is Proença, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Proença geeft een lange en hoge pass. Salamanca rent richting de bal. Salamanca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - Hatos SC. 3:1

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tindongan neemt de hoekschop. Frankowski kopt de bal weg. Hoàng Hưng geeft de bal voor. Mikołajewski krijgt zijn hoofd ertegen. Signorelli bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OROSHÁZA fc 16%, Hatos SC. 84%.
OROSHÁZA fc - Hatos SC. 3:1