Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Meidl FC Pápa Patying FC
RossiDEF Tactiek zúzóz
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 61.9
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Olajkár geeft een lange en hoge pass. Dloubalík kopt de bal weg. de Camargo is nu in balbezit. de Camargo haalt uit met een fantastische trap. Gorczyca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meidl FC Pápa - Patying FC 0:1

5e minuut.
Vairavan met een sublieme pass. Pandurević is nu in balbezit. Pandurević passt de bal in één keer door. Haburay is nu in balbezit. Haburay haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Alioti passt de bal met de wreef. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Latabár legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Oliva is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gekov zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Latabár geeft een hoge lob. Pandurević rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mäkitie. Mäkitie krijgt een gele kaart. Pandurević is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Jánosy neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meidl FC Pápa - Patying FC 0:2

10e minuut.
Oliva rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Latabár. Oliva is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Labarca zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gekov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Meidl FC Pápa - Patying FC 1:2

12e minuut.
de Camargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Haburay rent richting de bal. de Camargo geeft een hoge lob. Haburay rent richting de bal. Haburay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Meidl FC Pápa - Patying FC 1:3

13e minuut.
Jánosy is nu in balbezit. Oliva onderschept slim de pass. Oliva met een sublieme pass. Gekov rent richting de bal. Gekov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Alioti rent richting de bal. Alioti passt de bal in één keer door. Oliva is nu in balbezit. Oliva schiet op doel. Borgulya werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meidl FC Pápa - Patying FC 2:3

19e minuut.
Jánosy probeert naar een medespeler te passen. Vairavan rent richting de bal. Vairavan passt de bal met de wreef. de Camargo rent richting de bal. de Camargo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Labarca passt de bal met de wreef. Oliva is nu in balbezit. Oliva passt de bal met de wreef. Daar is Gekov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gekov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alioti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olajkár speelt de bal door. de Camargo rent richting de bal. de Camargo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Klungelig pakt Sousa de bal. Dloubalík rent richting de bal. Dloubalík passt de bal in één keer door. de Camargo rent richting de bal. de Camargo haalt uit met een fantastische trap. Gorczyca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pandurević rent richting de bal. Pandurević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Meidl FC Pápa - Patying FC 2:4

36e minuut.
Preda rent richting de bal. Olajkár onderschept slim de pass. Olajkár probeert naar een medespeler te passen. de Camargo bereikt de bal nog maar net als eerste. de Camargo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Sousa geeft een hoge lob. Jánosy bereikt de bal nog maar net als eerste. Jánosy geeft de bal voor. Pandurević is nu in balbezit. Pandurević draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Meidl FC Pápa - Patying FC 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meidl FC Pápa 58%, Patying FC 42%.
Meidl FC Pápa - Patying FC 2:5

48e minuut.
Haburay bereikt de bal nog maar net als eerste. de Camargo is nu in balbezit. Haburay is nu in balbezit. Haburay draait met de bal, schiet en ... Gorczyca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meidl FC Pápa - Patying FC 2:6

56e minuut.
Mäkitie geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dloubalík met een snelle inworp. Haburay bereikt de bal nog maar net als eerste. Haburay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Mäkitie bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäkitie geeft een lange en hoge pass. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Oliva de bal. Oliva draait met de bal, schiet en ... Borgulya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Sousa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mäkitie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević verovert de bal door een tackle van achteren. de Camargo is nu in balbezit. de Camargo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Meidl FC Pápa - Patying FC 2:7

73e minuut.
Mäkitie kopt de bal weg. Labarca rent richting de bal. Labarca passt de bal met de wreef. Preda is nu in balbezit. Preda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Jelves speelt de bal door. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva schiet op doel. Pihlaja-aho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Borgulya probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Meidl FC Pápa - Patying FC 3:7

77e minuut.
Dloubalík probeert naar een medespeler te passen. Olajkár is nu in balbezit. Olajkár geeft de bal voor. Daar is Preda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preda draait met de bal, schiet en ... Borgulya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Meidl FC Pápa - Patying FC 4:7

80e minuut.
Pihlaja-aho is nu in balbezit. Oliva onderschept slim de pass. Oliva met een sublieme pass. Gekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gekov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Meidl FC Pápa - Patying FC 5:7

82e minuut.
Labarca verovert de bal door een tackle van achteren. Labarca passt de bal zonder na te denken. Gekov rent richting de bal. Oliva met een sublieme pass. Preda is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Legrá rent richting de bal. Legrá passt de bal in één keer door. Preda rent richting de bal. Preda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meidl FC Pápa 49%, Patying FC 51%.
Meidl FC Pápa - Patying FC 5:7