Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MÓVÁR ZEFIR Óbudai Goldberger SE
Attack Tactiek SuperA
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
56.9 gemiddelde waardering 59.8
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


14e minuut.
Znój speelt de bal door. Steenbeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Steenbeke passt de bal zonder na te denken. Daar is Zamora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Steenbeke rent richting de bal. Steenbeke passt de bal in één keer door. Znój bereikt de bal nog maar net als eerste. Znój geeft een lange en hoge pass. Gherase krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! del Puerto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Aplea passt de bal in één keer door. Gherase bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherase draait met de bal, schiet en ... Zamora probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. del Puerto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MÓVÁR ZEFIR - Óbudai Goldberger SE 0:1

32e minuut.
Káposzta geeft de bal voor. Langenegger kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rapan de bal onder controle te krijgen. Farvacques bereikt de bal nog maar net als eerste. Farvacques geeft de bal voor. Székely probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Magno verovert de bal door een tackle van achteren. Magno geeft een lange en hoge pass. Langenegger is nu in balbezit. Gherase onderschept slim de pass. Gherase draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MÓVÁR ZEFIR 57%, Óbudai Goldberger SE 43%.
MÓVÁR ZEFIR - Óbudai Goldberger SE 0:1

48e minuut.
Znój probeert naar een medespeler te passen. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Steenbeke met een sublieme pass. Gherase bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherase draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Farvacques bereikt de bal nog maar net als eerste. Farvacques passt de bal met de wreef. Sulicki is nu in balbezit. Sulicki schiet op doel. Székely maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MÓVÁR ZEFIR - Óbudai Goldberger SE 1:1

57e minuut.
Rapan probeert naar een medespeler te passen. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora speelt de bal door. Gherase rent richting de bal. Gherase schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Steenbeke is nu in balbezit. Steenbeke passt de bal met de wreef. Gherase bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherase draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MÓVÁR ZEFIR - Óbudai Goldberger SE 1:2

64e minuut.
Steenbeke kopt de bal weg. Daar is Rapan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rapan probeert naar een medespeler te passen. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora schiet op doel. del Puerto bokst de bal weg.

65e minuut.
del Puerto speelt de bal door. Znój kopt de bal weg. Gherase is nu in balbezit. Gherase heeft problemen om de bal te vangen. Gherase haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Buitenspel voor Castro. Goede buitenspelval van de verdediging. Tkacz neemt vlug de vrije trap. Langenegger is nu in balbezit. Gherase verovert de bal door een tackle van achteren. Gherase schiet op doel. del Puerto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Gherase kopt de bal weg. Zamora is nu in balbezit. Zamora passt de bal zonder na te denken. Gherase bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherase draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Babaverdiyev onderschept slim de pass. Sulicki rent richting de bal. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro haalt uit met een fantastische trap. Székely maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MÓVÁR ZEFIR - Óbudai Goldberger SE 2:2

75e minuut.
Gherase is nu in balbezit. Fitos is nu in balbezit. Zamora onderschept slim de pass. Gherase rent richting de bal. Gherase haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Montiel rent richting de bal. Montiel passt de bal zonder na te denken. Magno bereikt de bal nog maar net als eerste. Konsel onderschept slim de pass. Konsel haalt uit met een fantastische trap. Székely bokst de bal weg. Castro rent richting de bal. Castro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Fitos passt de bal zonder na te denken. Gherase heeft problemen om de bal te vangen. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora haalt uit met een fantastische trap. del Puerto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Székely trapt de bal weg van het doel. Znój speelt de bal door. Gherase is nu in balbezit. Zamora is nu in balbezit. Zamora haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MÓVÁR ZEFIR 60%, Óbudai Goldberger SE 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MÓVÁR ZEFIR - Óbudai Goldberger SE 2:2