Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buzerátorbolhák bájermünchen
Normal Tactiek 451
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 39
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 47.1
slecht Schieten uitmuntend
zwak Passen goed
slecht Verdedigen solide


2e minuut.
Daar is Scieur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scieur geeft de bal voor. Soldevila is nu in balbezit. Stancu rent richting de bal. Stancu schiet op doel. Zab bokst de bal weg.

8e minuut.
Stancu geeft een hoge lob. Soldevila kopt de bal weg. Mena bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldevila is nu in balbezit. Soldevila schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pócsik zal de hoekschop nemen. Mena rent richting de bal. Soldevila bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldevila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Buzerátorbolhák - bájermünchen 0:1

13e minuut.
Paróczai is nu in balbezit. Szczyptański onderschept slim de pass. Szczyptański met een sublieme pass. Soldevila is nu in balbezit. Soldevila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buzerátorbolhák - bájermünchen 0:2

18e minuut.
Stancu onderschept slim de pass. Stancu passt de bal in één keer door. Soldevila is nu in balbezit. Soldevila haalt uit met een fantastische trap. Zab probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buzerátorbolhák - bájermünchen 0:3

20e minuut.
Scieur is nu in balbezit. Scieur passt de bal zonder na te denken. Soldevila is nu in balbezit. Soldevila draait met de bal, schiet en ... Zab probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buzerátorbolhák - bájermünchen 0:4

21e minuut.
Soldevila rent richting de bal. Klungelig pakt Soldevila de bal. Stancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldevila bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldevila schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Stancu is nu in balbezit. Stancu passt de bal met de wreef. Soldevila bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldevila schiet op doel. Na een snelle pass probeert Füst de bal onder controle te krijgen. Zab bokst de bal weg.

25e minuut.
Lagerskiöld heeft problemen om de bal te vangen. Lagerskiöld geeft de bal voor. Soldevila bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldevila haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kaszás de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buzerátorbolhák - bájermünchen 0:5

27e minuut.
Pócsik is nu in balbezit. Pócsik passt de bal in één keer door. Soldevila rent richting de bal. Soldevila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Buzerátorbolhák - bájermünchen 0:6

29e minuut.
Szczyptański probeert naar een medespeler te passen. Scieur bereikt de bal nog maar net als eerste. Scieur passt de bal zonder na te denken. Soldevila rent richting de bal. Soldevila schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Soldevila bereikt de bal nog maar net als eerste. Mena bereikt de bal nog maar net als eerste. Mena speelt de bal door. Soldevila is nu in balbezit. Soldevila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Buzerátorbolhák - bájermünchen 0:7

31e minuut.
Mena kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jáger. Mena is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Manu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Soldevila rent richting de bal. Soldevila draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Mena kopt de bal weg. Scieur speelt de bal door. Soldevila is nu in balbezit. Soldevila haalt uit met een fantastische trap. Zab werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Manu speelt de bal door. Soldevila is nu in balbezit. Füst bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldevila verovert de bal door een tackle van achteren. Soldevila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Buzerátorbolhák - bájermünchen 0:8

39e minuut.
Duró met een snelle inworp. Lagerskiöld bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zádori. Zádori krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Lagerskiöld speelt de bal door. Pócsik is nu in balbezit. Pócsik geeft een lange en hoge pass. Soldevila rent richting de bal. Soldevila haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buzerátorbolhák 78%, bájermünchen 22%.
Buzerátorbolhák - bájermünchen 0:8

48e minuut.
Lagerskiöld passt de bal zonder na te denken. Daar is Pócsik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pócsik speelt de bal door. Soldevila bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldevila draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Manu verovert de bal door een tackle van achteren. Manu met een sublieme pass. Soldevila bereikt de bal nog maar net als eerste. Mena is nu in balbezit. Mena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Daar is Pócsik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Duró. Pócsik raakt geblesseerd tijdens het duel. Lagerskiöld zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Soldevila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soldevila haalt uit met een fantastische trap. Zab maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buzerátorbolhák - bájermünchen 0:9

58e minuut.
Stancu rent richting de bal. Stancu passt de bal zonder na te denken. Mena heeft problemen om de bal te vangen. Soldevila is nu in balbezit. Soldevila schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Pócsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pócsik passt de bal zonder na te denken. Soldevila bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldevila draait met de bal, schiet en ... Kaszás probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Scieur zal de hoekschop nemen. Zab kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Füst kopt de bal weg. Zab kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kaszás probeert de bal aan de voet te houden. Soldevila rent richting de bal. Soldevila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Buzerátorbolhák - bájermünchen 0:10

66e minuut.
Klungelig pakt Soldevila de bal. Duró is nu in balbezit. Duró passt de bal in één keer door. Soldevila rent richting de bal. Soldevila draait met de bal, schiet en ... Zab probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Szczyptański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scieur geeft de bal voor. Soldevila rent richting de bal. Soldevila haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Lagerskiöld zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pócsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pócsik geeft een hoge lob. Soldevila rent richting de bal. Soldevila haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Soldevila is nu in balbezit. Stancu is nu in balbezit. Stancu passt de bal zonder na te denken. Soldevila is nu in balbezit. Soldevila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buzerátorbolhák - bájermünchen 0:11

72e minuut.
Jáger heeft problemen om de bal te vangen. Soldevila rent richting de bal. Talabér bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldevila onderschept slim de pass. Soldevila schiet op doel. Zab bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Pócsik geeft een hoge lob. Kaszás kan de bal niet met de borst controleren. Soldevila is nu in balbezit. Soldevila draait met de bal, schiet en ... Zab werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buzerátorbolhák - bájermünchen 0:12

85e minuut.
Soldevila verovert de bal door een tackle van achteren. Füst bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldevila onderschept slim de pass. Soldevila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buzerátorbolhák - bájermünchen 0:13

88e minuut.
Stancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stancu passt de bal in één keer door. Duró bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldevila verovert de bal door een tackle van achteren. Soldevila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buzerátorbolhák - bájermünchen 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buzerátorbolhák 80%, bájermünchen 20%.
Buzerátorbolhák - bájermünchen 0:14