Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:25
  • Competitiewedstrijd: NB III.01
  • Stadion: Bak SE Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 14411
Bak SE Barossi Hungária FC
GAN 2.0 Tactiek IKON
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
53 gemiddelde waardering 58.5
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
solide Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Štauber geeft een hoge lob. Nam is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dragóner. Dragóner krijgt een gele kaart. Nam is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sreekanthan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nsangou springt en kopt de bal. Bercea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bak SE - Barossi Hungária FC 0:1

7e minuut.
Štauber bereikt de bal nog maar net als eerste. Štauber geeft een hoge lob. Nsangou is nu in balbezit. Nsangou haalt uit met een fantastische trap. Bercea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nam is nu in balbezit. Nam geeft de bal voor. Nsangou springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Sreekanthan bereikt de bal nog maar net als eerste. Na een snelle pass probeert Nsangou de bal onder controle te krijgen. Kányádi onderschept slim de pass. Sreekanthan is nu in balbezit. Sreekanthan schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bak SE - Barossi Hungária FC 0:2

23e minuut.
Mangane bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangane passt de bal met de wreef. Nam met een sublieme pass. Sreekanthan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sreekanthan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kende met een snelle inworp. Dialiba rent richting de bal. Dialiba geeft de bal voor. Nsangou springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kende verovert de bal door een tackle van achteren. Kende passt de bal in één keer door. Kányádi onderschept slim de pass. Nsangou rent richting de bal. Nsangou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Gere speelt de bal door. Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam geeft een lange en hoge pass. Sreekanthan is nu in balbezit. Sreekanthan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kende zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dialiba rent richting de bal. Dialiba geeft de bal voor. Kőteleky kopt de bal weg. Bercea bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bak SE 52%, Barossi Hungária FC 48%.
Bak SE - Barossi Hungária FC 0:2

48e minuut.
Kende rent richting de bal. Dialiba rent richting de bal. Dialiba passt de bal met de wreef. Nsangou bereikt de bal nog maar net als eerste. Nsangou schiet op doel. Bercea bokst de bal weg. Kányádi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Scorpo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dialiba rent richting de bal. Dialiba geeft een hoge lob. Bercea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Kőteleky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kőteleky geeft een lange en hoge pass. Mangane is nu in balbezit. Mangane geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sreekanthan is nu in balbezit. Sreekanthan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bak SE - Barossi Hungária FC 0:3

59e minuut.
Kriss passt de bal zonder na te denken. Mangane geeft de bal voor. Sreekanthan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sreekanthan schiet op doel. Bercea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bak SE - Barossi Hungária FC 0:4

62e minuut.
Scorpo passt de bal zonder na te denken. Gere rent richting de bal. Gere passt de bal met de wreef. Józsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Józsi schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Józsi verovert de bal door een tackle van achteren. Kriss bereikt de bal nog maar net als eerste. Kriss passt de bal zonder na te denken. Ralev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Sreekanthan rent richting de bal. Kőteleky is nu in balbezit. Sreekanthan onderschept slim de pass. Sreekanthan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bak SE - Barossi Hungária FC 0:5

74e minuut.
Sreekanthan passt de bal met de wreef. Kőteleky is nu in balbezit. Nsangou onderschept slim de pass. Nsangou draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bak SE - Barossi Hungária FC 0:6

77e minuut.
Nsangou passt de bal met de wreef. Dialiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Dialiba speelt de bal door. Sreekanthan rent richting de bal. Sreekanthan haalt uit met een fantastische trap. Bercea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bak SE - Barossi Hungária FC 0:7

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Józsi de bal onder controle te krijgen. Ralev is nu in balbezit. Kende begaat een overtreding. Kende krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bak SE 50%, Barossi Hungária FC 50%.
Bak SE - Barossi Hungária FC 0:7