Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:24
  • Competitiewedstrijd: NB III.01
  • Stadion: Doki sc Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 25783
OROSHÁZA fc Stafford S.C.
doki 5 3 2 Tactiek Bajnok
42% Balbezit 58%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.1 gemiddelde waardering 67.3
formidable Schieten formidable
excellent Passen excellent
very good Verdedigen incredible


4e minuut.
Gandolfo speelt de bal door. Roche bereikt de bal nog maar net als eerste. Roche speelt de bal door. Klungelig pakt Ngilu de bal. Ngilu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Bogdán verovert de bal door een tackle van achteren. Bogdán passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Özsürgün de bal. Özsürgün geeft een hoge lob. Kaisti krijgt zijn hoofd ertegen. Sirge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Ngilu is nu in balbezit. Ngilu passt de bal met de wreef. Jován speelt de bal door. Ngilu rent richting de bal. Ngilu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Özsürgün geeft een lange en hoge pass. Kaisti rent richting de bal. Grønlund legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kaisti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ngilu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Sirge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - Stafford S.C. 0:1

22e minuut.
Roche passt de bal met de wreef. Ngilu is nu in balbezit. Proença is nu in balbezit. Ngilu verovert de bal door een tackle van achteren. Ngilu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sirge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Mikołajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajewski met een sublieme pass. Tindongan rent richting de bal. Tindongan geeft een hoge lob. Salamanca krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bogdán is nu in balbezit. Mikołajewski verovert de bal door een tackle van achteren. Mikołajewski probeert naar een medespeler te passen. Salamanca rent richting de bal. Salamanca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Gandolfo is nu in balbezit. Gandolfo passt de bal met de wreef. Özsürgün is nu in balbezit. Özsürgün geeft een lange en hoge pass. Kaisti springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Özsürgün bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsürgün geeft de bal voor. Grønlund heeft problemen om de bal te vangen. Kaisti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaisti haalt uit met een fantastische trap. Sirge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Santiago rent richting de bal. Santiago passt de bal met de wreef. Sommerlund is nu in balbezit. Salamanca verovert de bal door een tackle van achteren. Salamanca draait met de bal, schiet en ... Miklósvári bokst de bal weg.

38e minuut.
Santiago kopt de bal weg. Daar is Salamanca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gandolfo is nu in balbezit. Salamanca onderschept slim de pass. Salamanca haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Miklósvári werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OROSHÁZA fc - Stafford S.C. 1:1

39e minuut.
Kaisti passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bogdán de bal. Bogdán met een sublieme pass. Özsürgün bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsürgün geeft een hoge lob. Sirge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Hapka rent richting de bal. Hapka passt de bal met de wreef. Roche bereikt de bal nog maar net als eerste. Roche geeft de bal voor. Kaisti krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OROSHÁZA fc 50%, Stafford S.C. 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OROSHÁZA fc - Stafford S.C. 1:1

52e minuut.
Proença speelt de bal door. Tindongan probeert naar een medespeler te passen. Sommerlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca verovert de bal door een tackle van achteren. Salamanca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Čović met een sublieme pass. Lampka geeft de bal voor. Sommerlund controleert de bal met de borst. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Hoàng Hưng geeft een hoge lob. Miklósvári met een sublieme pass. Hoàng Hưng kopt de bal weg. Tindongan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tindongan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Rashford met een sublieme pass. Hoàng Hưng met een sublieme pass. Tindongan is nu in balbezit. Tindongan geeft de bal voor. Salamanca maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Inworp. Davila komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Jován bereikt de bal nog maar net als eerste. Jován passt de bal zonder na te denken. Davila rent richting de bal. Davila geeft de bal voor. Kaisti maakt een snoekduik en kopt de bal. Sirge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Jabor geeft een hoge lob. Inworp. Tindongan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoàng Hưng speelt de bal door. Tindongan geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Salamanca rent richting de bal. Jabor speelt de bal door. Miklósvári probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salamanca rent richting de bal. Salamanca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - Stafford S.C. 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OROSHÁZA fc 45%, Stafford S.C. 55%.
OROSHÁZA fc - Stafford S.C. 2:1