Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Óbudai Goldberger SE Patying FC
SuperA Tactiek zúzóz
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
58.6 gemiddelde waardering 60.7
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
de Camargo kopt de bal weg. Tkacz rent richting de bal. Pandurević verovert de bal door een tackle van achteren. Pandurević schiet op doel. Székely maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Óbudai Goldberger SE - Patying FC 0:1

4e minuut.
Olajkár rent richting de bal. Olajkár geeft een hoge lob. Pandurević kopt de bal weg. de Camargo rent richting de bal. de Camargo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Gherase is nu in balbezit. Latabár onderschept slim de pass. Latabár speelt de bal door. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora haalt uit met een fantastische trap. Borgulya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Bydłoń onderschept slim de pass. Bydłoń geeft een hoge lob. Buitenspel voor de Camargo. Goede buitenspelval van de verdediging. Aplea neemt vlug de vrije trap. Bydłoń rent richting de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Óbudai Goldberger SE - Patying FC 1:1

12e minuut.
Vairavan kopt de bal weg. de Camargo rent richting de bal. de Camargo passt de bal in één keer door. Pandurević is nu in balbezit. Pandurević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Óbudai Goldberger SE - Patying FC 1:2

13e minuut.
Zamora met een sublieme pass. Gherase heeft problemen om de bal te vangen. Pandurević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pandurević krijgt een gele kaart.

21e minuut.
de Camargo is nu in balbezit. Dloubalík is nu in balbezit. Dloubalík speelt de bal door. de Camargo rent richting de bal. de Camargo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Dloubalík passt de bal met de wreef. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairavan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairavan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Óbudai Goldberger SE - Patying FC 1:3

33e minuut.
Klungelig pakt Aplea de bal. Dloubalík is nu in balbezit. Steenbeke begaat een overtreding. Steenbeke krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Daar is Steenbeke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steenbeke speelt de bal door. Gherase rent richting de bal. Gherase haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Óbudai Goldberger SE - Patying FC 2:3

44e minuut.
Borgulya met een harde bal richting middenveld. Vairavan kan de bal niet met de borst controleren. Steenbeke geeft een hoge lob. Zamora kopt de bal weg. Gherase bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Znój neemt de hoekschop. Gherase krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Óbudai Goldberger SE 41%, Patying FC 59%.
Óbudai Goldberger SE - Patying FC 2:3

47e minuut.
Dloubalík met de inworp. Haburay bereikt de bal nog maar net als eerste. Aplea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aplea krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Latabár is nu in balbezit. Latabár geeft de bal voor. Pandurević rent richting de bal. Pandurević draait met de bal, schiet en ... Székely maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Óbudai Goldberger SE - Patying FC 2:4

60e minuut.
Steenbeke geeft de bal voor. Zamora kopt de bal weg. Klungelig pakt Pihlaja-aho de bal. Gherase is nu in balbezit. Gherase schiet op doel. Paal! Borgulya bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Óbudai Goldberger SE - Patying FC 3:4

60e minuut.
Pandurević passt de bal in één keer door. Olajkár probeert naar een medespeler te passen. Rapan is nu in balbezit. Rapan geeft een lange en hoge pass. Zamora maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Steenbeke passt de bal zonder na te denken. Rapan rent richting de bal. Rapan geeft een lange en hoge pass. Gherase rent richting de bal. Gherase schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Gherase rent richting de bal. Jánosy onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Znój neemt de hoekschop. Gherase maakt een snoekduik en kopt de bal. Borgulya bokst de bal weg.

74e minuut.
Znój is nu in balbezit. Znój geeft de bal voor. Latabár controleert de bal met de borst. Gherase bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherase schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gherase bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherase draait met de bal, schiet en ... Borgulya werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Aplea met de inworp. Rapan is nu in balbezit. Rapan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gherase de bal. Gherase haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Borgulya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Bydłoń is nu in balbezit. Zamora verovert de bal door een tackle van achteren. Gherase is nu in balbezit. Gherase schiet op doel. Borgulya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Óbudai Goldberger SE - Patying FC 4:4

85e minuut.
Káposzta passt de bal zonder na te denken. Steenbeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Steenbeke passt de bal met de wreef. Zamora is nu in balbezit. Zamora haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Dloubalík is nu in balbezit. Dloubalík geeft de bal voor. de Camargo rent richting de bal. de Camargo draait met de bal, schiet en ... Székely werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Óbudai Goldberger SE - Patying FC 4:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Óbudai Goldberger SE 41%, Patying FC 59%.
Óbudai Goldberger SE - Patying FC 4:5