Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MÓVÁR ZEFIR Meidl FC Pápa
424 Tactiek RossiDEF
58% Balbezit 42%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
59.2 gemiddelde waardering 59.3
excellent Schieten formidable
solid Passen excellent
formidable Verdedigen very good


11e minuut.
Legrá speelt de bal door. Preda bereikt de bal nog maar net als eerste. Preda passt de bal met de wreef. Oliva rent richting de bal. Oliva haalt uit met een fantastische trap. del Puerto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Konsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Konsel passt de bal met de wreef. Jelves rent richting de bal. Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Castro schiet op doel. Demiansson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Sulicki geeft de bal voor. Klungelig pakt Castro de bal. Jelves is nu in balbezit. Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Castro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Labarca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Legrá is nu in balbezit. Legrá passt de bal met de wreef. Oliva rent richting de bal. Oliva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MÓVÁR ZEFIR - Meidl FC Pápa 0:1

29e minuut.
Gekov rent richting de bal. Meneses rent richting de bal. Gekov is nu in balbezit. Oliva heeft problemen om de bal te vangen. Oliva haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Sulicki passt de bal in één keer door. Murdock speelt de bal door. Farvacques probeert naar een medespeler te passen. Castro rent richting de bal. Castro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Ploompuu met een snelle inworp. Konsel rent richting de bal. Konsel geeft een hoge lob. Castro springt en kopt de bal. Demiansson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MÓVÁR ZEFIR 47%, Meidl FC Pápa 53%.
MÓVÁR ZEFIR - Meidl FC Pápa 0:1

47e minuut.
Konsel met een sublieme pass. Daar is Ploompuu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kemenes begaat een overtreding. Kemenes krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Gekov passt de bal in één keer door. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva passt de bal met de wreef. Daar is Preda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preda draait met de bal, schiet en ... del Puerto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Kemenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Konsel onderschept slim de pass. Konsel probeert naar een medespeler te passen. Ploompuu heeft problemen om de bal te vangen. Ploompuu schiet op doel. Paal! Demiansson bokst de bal weg. Castro is nu in balbezit. Castro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MÓVÁR ZEFIR - Meidl FC Pápa 1:1

64e minuut.
Murdock probeert naar een medespeler te passen. Sulicki is nu in balbezit. Sulicki passt de bal in één keer door. Konsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Konsel schiet op doel. Demiansson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Castro maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MÓVÁR ZEFIR - Meidl FC Pápa 2:1

74e minuut.
Murdock kopt de bal weg. Rakowski geeft een hoge lob. Castro kopt de bal weg. Ploompuu is nu in balbezit. Ploompuu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Sousa is nu in balbezit. Sousa geeft een lange en hoge pass. Preda is nu in balbezit. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva schiet op doel. del Puerto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MÓVÁR ZEFIR 47%, Meidl FC Pápa 53%.
MÓVÁR ZEFIR - Meidl FC Pápa 2:1