Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barossi Hungária FC bájermünchen
IKON Tactiek 451
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 51.7
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Mena rent richting de bal. Sreekanthan onderschept slim de pass. Sreekanthan passt de bal zonder na te denken. Coulibaly is nu in balbezit. Coulibaly draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Dialiba verovert de bal door een tackle van achteren. Dialiba met een sublieme pass. Coulibaly bereikt de bal nog maar net als eerste. Coulibaly schiet op doel. Luzon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barossi Hungária FC - bájermünchen 1:0

6e minuut.
Szczyptański bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczyptański passt de bal in één keer door. Scieur rent richting de bal. Scieur geeft een lange en hoge pass. Soldevila krijgt zijn hoofd ertegen. Kallert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Nánási onderschept slim de pass. Nánási passt de bal met de wreef. Sreekanthan probeert naar een medespeler te passen. Coulibaly rent richting de bal. Coulibaly haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Ndiongue kopt de bal weg. Surnilla is nu in balbezit. Surnilla probeert naar een medespeler te passen. Coulibaly is nu in balbezit. Coulibaly haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Mansour Badji bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansour Badji geeft de bal voor. Oidermaa heeft problemen om de bal te vangen. Coulibaly bereikt de bal nog maar net als eerste. Coulibaly schiet op doel. Luzon bokst de bal weg.

31e minuut.
Manu passt de bal zonder na te denken. Mena probeert naar een medespeler te passen. Scieur rent richting de bal. Scieur speelt de bal door. Soldevila is nu in balbezit. Kallert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Luzon met een harde bal richting middenveld. Stancu kopt de bal weg. Klungelig pakt Balarezo de bal. Soldevila rent richting de bal. Soldevila haalt uit met een fantastische trap. Kallert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Dialiba speelt de bal door. Coulibaly probeert naar een medespeler te passen. Surnilla met een sublieme pass. Coulibaly is nu in balbezit. Coulibaly draait met de bal, schiet en ... Luzon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barossi Hungária FC 50%, bájermünchen 50%.
Barossi Hungária FC - bájermünchen 1:0

61e minuut.
Lagerskiöld bereikt de bal nog maar net als eerste. Coulibaly verovert de bal door een tackle van achteren. Coulibaly geeft een lange en hoge pass. Surnilla rent richting de bal. Surnilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barossi Hungária FC - bájermünchen 2:0

67e minuut.
Nánási passt de bal in één keer door. Dialiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Dialiba geeft de bal voor. Sreekanthan krijgt zijn hoofd ertegen. Ross heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Štauber verovert de bal door een tackle van achteren. Štauber geeft een lange en hoge pass. Ross heeft problemen om de bal te vangen. Sreekanthan onderschept slim de pass. Sreekanthan draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Barossi Hungária FC - bájermünchen 3:0

79e minuut.
Dialiba onderschept slim de pass. Dialiba geeft een hoge lob. Sreekanthan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sreekanthan draait met de bal, schiet en ... Luzon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barossi Hungária FC - bájermünchen 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barossi Hungária FC 42%, bájermünchen 58%.
Barossi Hungária FC - bájermünchen 4:0