Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:24
  • Competitiewedstrijd: NB III.01
  • Stadion: Bak SE Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 5244
Bak SE Buzerátorbolhák
GAN 2.0 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
33 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
32.9 gemiddelde waardering 20.2
zeer goed Schieten waardeloos
matig Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


8e minuut.
Daar is Herpoel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talabér bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralev onderschept slim de pass. Ralev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bak SE - Buzerátorbolhák 1:0

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torossyan met een snelle inworp. Vlaisavljević speelt de bal door. Ralev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bak SE - Buzerátorbolhák 2:0

14e minuut.
Kézdy onderschept slim de pass. Kézdy passt de bal zonder na te denken. Ralev is nu in balbezit. Ralev draait met de bal, schiet en ... Zab maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bak SE - Buzerátorbolhák 3:0

14e minuut.
Duró probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Füst bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralev onderschept slim de pass. Ralev draait met de bal, schiet en ... Zab maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bak SE - Buzerátorbolhák 4:0

18e minuut.
Kézdy rent richting de bal. Duró rent richting de bal. Vlaisavljević onderschept slim de pass. Vlaisavljević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bak SE - Buzerátorbolhák 5:0

23e minuut.
Talabér bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaisavljević verovert de bal door een tackle van achteren. Vlaisavljević geeft een lange en hoge pass. Ralev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Torossyan passt de bal zonder na te denken. Ralev is nu in balbezit. Herpoel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralev is nu in balbezit. Ralev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Vlaisavljević is nu in balbezit. Vlaisavljević geeft de bal voor. Kézdy is nu in balbezit. Kézdy schiet op doel. Füst probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bak SE - Buzerátorbolhák 6:0

40e minuut.
Torossyan probeert naar een medespeler te passen. Vlaisavljević rent richting de bal. Vlaisavljević passt de bal in één keer door. Ralev rent richting de bal. Ralev haalt uit met een fantastische trap. Zab kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Rostás is nu in balbezit. Rostás passt de bal zonder na te denken. Ralev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralev schiet op doel. Zab probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bak SE 32%, Buzerátorbolhák 68%.
Bak SE - Buzerátorbolhák 6:0

49e minuut.
Vlaisavljević is nu in balbezit. Vlaisavljević probeert naar een medespeler te passen. Ralev is nu in balbezit. Ralev schiet op doel. Füst probeert de bal aan de voet te houden. Zab probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Herpoel is nu in balbezit. Herpoel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Torossyan geeft een hoge lob. Ralev rent richting de bal. Herpoel rent richting de bal. Ralev rent richting de bal. Ralev schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Hornyák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paróczai is nu in balbezit. Rostás rent richting de bal. Rostás geeft de bal voor. Zab probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ralev rent richting de bal. Ralev schiet op doel. Paal! Herpoel rent richting de bal. Herpoel geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Füst rent richting de bal. Füst geeft een lange en hoge pass. Daar is Hornyák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herpoel is nu in balbezit. Herpoel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Burke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rostás is nu in balbezit. Rostás passt de bal zonder na te denken. Ralev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Weimper passt de bal zonder na te denken. Herpoel rent richting de bal. Ralev rent richting de bal. Ralev haalt uit met een fantastische trap. Füst probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Vlaisavljević is nu in balbezit. Vlaisavljević geeft een hoge lob. Kézdy rent richting de bal. Kézdy draait met de bal, schiet en ... Zab probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Füst kopt de bal weg. Vlaisavljević heeft problemen om de bal te vangen. Vlaisavljević passt de bal zonder na te denken. Ralev is nu in balbezit. Ralev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bak SE - Buzerátorbolhák 7:0

79e minuut.
Klungelig pakt Ralev de bal. Herpoel is nu in balbezit. Ralev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralev haalt uit met een fantastische trap. Zab werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bak SE - Buzerátorbolhák 8:0

82e minuut.
Torossyan probeert naar een medespeler te passen. Vlaisavljević rent richting de bal. Vlaisavljević passt de bal in één keer door. Ralev rent richting de bal. Ralev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

84e minuut.
Cepero met een snelle inworp. Torossyan is nu in balbezit. Torossyan met een sublieme pass. Ralev rent richting de bal. Ralev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Kaszás trapt de bal weg. Rostás kopt de bal weg. Kézdy met een sublieme pass. Ralev is nu in balbezit. Ralev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Zab probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Klungelig pakt Ralev de bal. Vlaisavljević is nu in balbezit. Vlaisavljević probeert naar een medespeler te passen. Kézdy rent richting de bal. Kézdy draait met de bal, schiet en ... Zab kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ralev rent richting de bal. Ralev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bak SE 30%, Buzerátorbolhák 70%.
Bak SE - Buzerátorbolhák 8:0