Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:26
  • Competitiewedstrijd: NB III.01
  • Stadion: Stafford Aréna
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 23077
Stafford S.C. Hatos SC.
4-3-1-2 Tactiek 3-4-3
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
27 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
66.8 gemiddelde waardering 52.4
very good Schieten very good
excellent Passen very good
incredible Verdedigen solid


8e minuut.
Bogdán met een sublieme pass. Özsürgün probeert naar een medespeler te passen. Kopeć probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Davila bereikt de bal nog maar net als eerste. Davila haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kaisti is nu in balbezit. Kaisti passt de bal met de wreef. Frankowski verovert de bal door een tackle van achteren. Davila bereikt de bal nog maar net als eerste. Davila schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Inworp. Özsürgün zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bogdán speelt de bal door. Davila geeft de bal voor. Kaisti maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Inworp. Özsürgün met de inworp. Jován rent richting de bal. Jován geeft een lange en hoge pass. Kaisti krijgt zijn hoofd ertegen. Ganea bokst de bal weg.

23e minuut.
Frankowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Davila met de inworp. Jován geeft een lange en hoge pass. Kaisti maakt een snoekduik en kopt de bal. Ganea bokst de bal weg.

28e minuut.
Gandolfo onderschept slim de pass. Gandolfo probeert naar een medespeler te passen. Davila is nu in balbezit. Davila geeft een lange en hoge pass. Kaisti maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Sommerlund zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Özsürgün rent richting de bal. Özsürgün geeft een hoge lob. Kaisti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaisti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kaisti passt de bal in één keer door. Özsürgün rent richting de bal. Özsürgün passt de bal met de wreef. Jován is nu in balbezit. Jován draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Gandolfo kopt de bal weg. Klungelig pakt Bogdán de bal. Bogdán probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kaisti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaisti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Özsürgün passt de bal zonder na te denken. Bogdán speelt de bal door. Frankowski verovert de bal door een tackle van achteren. Davila bereikt de bal nog maar net als eerste. Davila haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Jován probeert naar een medespeler te passen. Özsürgün met een sublieme pass. Chonov is nu in balbezit. Kaisti verovert de bal door een tackle van achteren. Kaisti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Travagli komt het veld opgelopen. Ferreti komt het veld opgelopen. Marcu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stafford S.C. 31%, Hatos SC. 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stafford S.C. - Hatos SC. 0:0

50e minuut.
Frankowski geeft een lange en hoge pass. Travagli bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabor onderschept slim de pass. Ferreti verovert de bal door een tackle van achteren. Ferreti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Jován bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankowski rent richting de bal. Jován verovert de bal door een tackle van achteren. Jován schiet op doel. Ganea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Jabor bereikt de bal nog maar net als eerste. Travagli onderschept slim de pass. Ferreti rent richting de bal. Ferreti haalt uit met een fantastische trap. Miklósvári werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stafford S.C. - Hatos SC. 0:1

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hapka met de inworp. Davila probeert naar een medespeler te passen. Jován rent richting de bal. Jován haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Ganea trapt de bal weg van het doel. Gandolfo kopt de bal weg. Bogdán bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsürgün geeft de bal voor. Kaisti krijgt zijn hoofd ertegen. Ganea bokst de bal weg.

62e minuut.
Frankowski met een sublieme pass. Davila probeert de bal aan de voet te houden. Bogdán probeert naar een medespeler te passen. Kaisti rent richting de bal. Kaisti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stafford S.C. - Hatos SC. 1:1

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Juhár komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Travagli stond buitenspel. Ngilu komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Klungelig pakt Kopeć de bal. Bogdán met een sublieme pass. Özsürgün rent richting de bal. Özsürgün geeft de bal voor. Ngilu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Frankowski geeft de bal voor. Jabor met een sublieme pass. Özsürgün rent richting de bal. Özsürgün geeft de bal voor. Ngilu springt en kopt de bal. Ganea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Sommerlund passt de bal met de wreef. Kopeć bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngilu onderschept slim de pass. Jován is nu in balbezit. Jován haalt uit met een fantastische trap. Ganea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Özsürgün passt de bal zonder na te denken. Daar is Jován, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jován geeft een lange en hoge pass. Ngilu rent richting de bal. Ngilu draait met de bal, schiet en ... Ganea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stafford S.C. 28%, Hatos SC. 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stafford S.C. - Hatos SC. 1:1