Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hungarian Revo FC OROSHÁZA fc
Rev 2k24BW Tactiek doki 5 3 2
38% Balbezit 62%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.9 gemiddelde waardering 59.1
goed Schieten uitmuntend
matig Passen formidabel
matig Verdedigen solide


2e minuut.
Hoàng Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hưng passt de bal in één keer door. Santiago rent richting de bal. Santiago geeft een lange en hoge pass. Mikołajewski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Borbás trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tindongan met een snelle inworp. Hoàng Hưng geeft de bal voor. Salamanca springt en kopt de bal. Borbás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Santiago zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mikołajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Somogyi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mikołajewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Mikołajewski neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Haza rent richting de bal. Čović geeft een hoge lob. Kövesfalvi heeft problemen om de bal te vangen. Mikołajewski is nu in balbezit. Mikołajewski haalt uit met een fantastische trap. Borbás bokst de bal weg. Hrutka kopt de bal weg. Mikołajewski rent richting de bal. Mikołajewski haalt uit met een fantastische trap. Borbás probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Proença verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Hưng is nu in balbezit. Hoàng Hưng met een sublieme pass. Tindongan is nu in balbezit. Tindongan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Checa bereikt de bal nog maar net als eerste. Checa geeft de bal voor. Santiago kopt de bal weg. Mikołajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Borbás trapt de bal weg. Tindongan kopt de bal weg. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hungarian Revo FC - OROSHÁZA fc 0:1

40e minuut.
Keith rent richting de bal. Kövesfalvi rent richting de bal. Mikołajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajewski haalt uit met een fantastische trap. Borbás maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hungarian Revo FC - OROSHÁZA fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hungarian Revo FC 86%, OROSHÁZA fc 14%.
Hungarian Revo FC - OROSHÁZA fc 0:2

47e minuut.
Hoàng Hưng rent richting de bal. Hoàng Hưng geeft een lange en hoge pass. Mikołajewski springt en kopt de bal. Tindongan geeft een hoge lob. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tindongan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca draait met de bal, schiet en ... Borbás probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hungarian Revo FC - OROSHÁZA fc 0:3

51e minuut.
Santiago passt de bal met de wreef. Tindongan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tindongan passt de bal met de wreef. Daar is Salamanca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salamanca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Hoàng Hưng kopt de bal weg. Mikołajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajewski speelt de bal door. Salamanca kan de bal niet met de borst controleren. Salamanca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Tindongan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tindongan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hoàng Hưng de bal. Hoàng Hưng geeft de bal voor. Salamanca krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Keith geeft een lange en hoge pass. Inworp. Santiago met de inworp. Mikołajewski rent richting de bal. Mikołajewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Tindongan geeft de bal voor. Daar is Mikołajewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medgyessy is nu in balbezit. Mikołajewski verovert de bal door een tackle van achteren. Mikołajewski geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Borbás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Santiago passt de bal met de wreef. Hoàng Hưng speelt de bal door. Daar is Tindongan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tindongan geeft een lange en hoge pass. Salamanca springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Kövesfalvi speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoàng Hưng met de inworp. Tindongan geeft een hoge lob. Mikołajewski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Hungarian Revo FC - OROSHÁZA fc 0:4

79e minuut.
Ulveczki onderschept slim de pass. Proença geeft een hoge lob. Klungelig pakt Medgyessy de bal. Salamanca rent richting de bal. Salamanca schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Santiago geeft een lange en hoge pass. Mikołajewski is nu in balbezit. Zitoumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajewski verovert de bal door een tackle van achteren. Mikołajewski haalt uit met een fantastische trap. Borbás bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hungarian Revo FC 86%, OROSHÁZA fc 14%.
Hungarian Revo FC - OROSHÁZA fc 0:4