Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Meidl FC Pápa Óbudai Goldberger SE
RossiDEF Tactiek SuperA
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
59 gemiddelde waardering 56.9
formidable Schieten excellent
excellent Passen solid
excellent Verdedigen excellent


16e minuut.
Magno geeft de bal voor. Rapan is nu in balbezit. Rapan geeft de bal voor. Gherase heeft problemen om de bal te vangen. Gherase schiet op doel. Demiansson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Inworp. Alioti met een snelle inworp. Káposzta met een sublieme pass. Gherase bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherase draait met de bal, schiet en ... Demiansson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Legrá passt de bal in één keer door. Labarca met een sublieme pass. Gekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gekov draait met de bal, schiet en ... Székely werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meidl FC Pápa - Óbudai Goldberger SE 1:0

24e minuut.
Zamora geeft een hoge lob. Jelves probeert de bal aan de voet te houden. Gherase rent richting de bal. Mojie rent richting de bal. Mojie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Meidl FC Pápa - Óbudai Goldberger SE 1:1

26e minuut.
Rapan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zamora geeft een lange en hoge pass. Mojie bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojie draait met de bal, schiet en ... Demiansson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meidl FC Pápa - Óbudai Goldberger SE 1:2

36e minuut.
Inworp. Alioti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gherase heeft problemen om de bal te vangen. Gherase haalt uit met een fantastische trap. Demiansson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Meidl FC Pápa - Óbudai Goldberger SE 1:3

37e minuut.
Alioti geeft de bal voor. Daar is Tkacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oliva is nu in balbezit. Oliva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Meidl FC Pápa - Óbudai Goldberger SE 2:3

40e minuut.
Oliva rent richting de bal. Zamora verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Legrá. Zamora roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Zamora kan niet meer verder spelen. Kalisz komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Legrá probeert naar een medespeler te passen. Alioti bereikt de bal nog maar net als eerste. Alioti passt de bal zonder na te denken. Preda is nu in balbezit. Preda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meidl FC Pápa 61%, Óbudai Goldberger SE 39%.
Meidl FC Pápa - Óbudai Goldberger SE 2:3

46e minuut.
Káposzta passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Magno de bal. Oliva is nu in balbezit. Oliva haalt uit met een fantastische trap. Székely werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Meidl FC Pápa - Óbudai Goldberger SE 3:3

50e minuut.
Tkacz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alioti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gherase bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherase haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Tkacz heeft problemen om de bal te vangen. Oliva is nu in balbezit. Tkacz onderschept slim de pass. Tkacz geeft een hoge lob. Mojie maakt een snoekduik en kopt de bal. Demiansson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gherase is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Znój geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Gherase de bal. Gherase haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Magno speelt de bal door. Rapan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapan geeft een lange en hoge pass. Mojie rent richting de bal. Mojie draait met de bal, schiet en ... Demiansson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Gekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaverdiyev met een sublieme pass. Kalisz probeert de bal aan de voet te houden. Gekov is nu in balbezit. Gekov schiet op doel. Székely kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Alioti met een snelle inworp. Káposzta is nu in balbezit. Preda onderschept slim de pass. Preda met een sublieme pass. Oliva is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Labarca rent richting de bal. Gekov rent richting de bal. Labarca rent richting de bal. Labarca geeft een hoge lob. Oliva springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meidl FC Pápa - Óbudai Goldberger SE 4:3

73e minuut.
Legrá verovert de bal door een tackle van achteren. Legrá speelt de bal door. Gekov is nu in balbezit. Gekov draait met de bal, schiet en ... Székely maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meidl FC Pápa - Óbudai Goldberger SE 5:3

77e minuut.
Gekov kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Magno de bal onder controle te krijgen. Babaverdiyev geeft een hoge lob. Gherase bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherase haalt uit met een fantastische trap. Demiansson bokst de bal weg.

79e minuut.
Mojie kopt de bal weg. Jelves onderschept slim de pass. Gherase controleert de bal met de borst. Gherase schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Meidl FC Pápa - Óbudai Goldberger SE 5:4

90e minuut.
Inworp. Labarca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gekov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Meidl FC Pápa - Óbudai Goldberger SE 6:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meidl FC Pápa 53%, Óbudai Goldberger SE 47%.
Meidl FC Pápa - Óbudai Goldberger SE 6:4