Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patying FC MÓVÁR ZEFIR
zúzóz Tactiek 424
51% Balbezit 49%
32% Spel op eigen helft 68%
19 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.7 gemiddelde waardering 59.1
outstanding Schieten excellent
excellent Passen solid
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Konsel rent richting de bal. Bydłoń verovert de bal door een tackle van achteren. Bydłoń geeft een lange en hoge pass. de Camargo rent richting de bal. de Camargo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Dloubalík verovert de bal door een tackle van achteren. Dloubalík met een sublieme pass. Klungelig pakt Pandurević de bal. de Camargo is nu in balbezit. de Camargo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Pihlaja-aho geeft een hoge lob. Pandurević kopt de bal weg. Haburay is nu in balbezit. Haburay haalt uit met een fantastische trap. bin Abd Wahid probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Sulicki heeft problemen om de bal te vangen. Vairavan verovert de bal door een tackle van achteren. Vairavan passt de bal zonder na te denken. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Konsel probeert naar een medespeler te passen. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlaja-aho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Castro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Konsel wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bydłoń onderschept slim de pass. Bydłoń probeert naar een medespeler te passen. de Camargo rent richting de bal. Pandurević is nu in balbezit. Pandurević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - MÓVÁR ZEFIR 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patying FC 32%, MÓVÁR ZEFIR 68%.
Patying FC - MÓVÁR ZEFIR 1:0

55e minuut.
Pandurević geeft een hoge lob. Dloubalík is nu in balbezit. de Camargo rent richting de bal. de Camargo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
bin Abd Wahid kopt de bal weg. Vairavan heeft problemen om de bal te vangen. Vairavan passt de bal met de wreef. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević haalt uit met een fantastische trap. del Puerto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pandurević rent richting de bal. Pandurević draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Jánosy speelt de bal door. Vairavan heeft problemen om de bal te vangen. Vairavan passt de bal in één keer door. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević haalt uit met een fantastische trap. del Puerto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Vairavan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pandurević de bal. bin Abd Wahid is nu in balbezit. Pandurević verovert de bal door een tackle van achteren. Pandurević schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - MÓVÁR ZEFIR 2:0

81e minuut.
Rakowski probeert naar een medespeler te passen. Meneses geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bydłoń de bal. Castro is nu in balbezit. Castro draait met de bal, schiet en ... Borgulya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patying FC 31%, MÓVÁR ZEFIR 69%.
Patying FC - MÓVÁR ZEFIR 2:0