Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buzerátorbolhák Barossi Hungária FC
Normal Tactiek IKON
45% Balbezit 55%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 42
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
20.1 gemiddelde waardering 45.9
waardeloos Schieten zeer goed
zwak Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


4e minuut.
Duró is nu in balbezit. Duró speelt de bal door. Klungelig pakt Hornyák de bal. Sreekanthan rent richting de bal. Sreekanthan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Johnson rent richting de bal. Paróczai bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson onderschept slim de pass. Johnson geeft een hoge lob. Sreekanthan krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Coulibaly is nu in balbezit. Coulibaly haalt uit met een fantastische trap. Zab verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Coulibaly draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kaszás de bal onder controle te krijgen. Hornyák verovert de bal door een tackle van achteren. Maróti rent richting de bal. Maróti geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zab trapt de bal weg. Maróti geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Surnilla geeft een lange en hoge pass. Sreekanthan kopt de bal weg. Klungelig pakt Coulibaly de bal. Sreekanthan is nu in balbezit. Sreekanthan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Buzerátorbolhák - Barossi Hungária FC 0:1

20e minuut.
Coulibaly kopt de bal weg. Sreekanthan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sreekanthan passt de bal zonder na te denken. Coulibaly is nu in balbezit. Coulibaly draait met de bal, schiet en ... Zab probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Buzerátorbolhák - Barossi Hungária FC 0:2

22e minuut.
Kende geeft een hoge lob. Hornyák kopt de bal weg. Füst probeert de bal aan de voet te houden. Sreekanthan is nu in balbezit. Sreekanthan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Coulibaly heeft problemen om de bal te vangen. Kaszás rent richting de bal. Kaszás geeft een hoge lob. Klungelig pakt Coulibaly de bal. Coulibaly haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Surnilla passt de bal zonder na te denken. Coulibaly met een sublieme pass. Füst bereikt de bal nog maar net als eerste. Sreekanthan onderschept slim de pass. Sreekanthan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Sallói rent richting de bal. Surnilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Surnilla geeft een lange en hoge pass. Sreekanthan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sreekanthan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Zab probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Füst speelt de bal door. Surnilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Surnilla geeft een lange en hoge pass. Daar is Sreekanthan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sreekanthan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Buzerátorbolhák - Barossi Hungária FC 0:3

40e minuut.
Johnson is nu in balbezit. Johnson probeert naar een medespeler te passen. Coulibaly heeft problemen om de bal te vangen. Coulibaly draait met de bal, schiet en ... Zab probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buzerátorbolhák - Barossi Hungária FC 0:4

43e minuut.
Maróti met een sublieme pass. Coulibaly rent richting de bal. Coulibaly speelt de bal door. Sreekanthan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sreekanthan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buzerátorbolhák 76%, Barossi Hungária FC 24%.
Buzerátorbolhák - Barossi Hungária FC 0:4

48e minuut.
Sallói speelt de bal door. Maróti is nu in balbezit. Maróti geeft de bal voor. Coulibaly rent richting de bal. Coulibaly schiet op doel. Zab probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sreekanthan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sreekanthan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buzerátorbolhák - Barossi Hungária FC 0:5

53e minuut.
Talabér bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson onderschept slim de pass. Sreekanthan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sreekanthan draait met de bal, schiet en ... Zab werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Kaszás trapt de bal weg van het doel. Surnilla kopt de bal weg. Johnson probeert naar een medespeler te passen. Coulibaly bereikt de bal nog maar net als eerste. Coulibaly haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Kende met een sublieme pass. Johnson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Coulibaly met een sublieme pass. Sreekanthan rent richting de bal. Sreekanthan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Zab trapt de bal weg. Kende kopt de bal weg. Johnson speelt de bal door. Sreekanthan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sreekanthan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Gregoire Diop geeft de bal voor. Coulibaly kopt de bal weg. Daar is Sreekanthan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sreekanthan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Zab met een harde bal richting middenveld. Gregoire Diop kopt de bal weg. Maróti geeft de bal voor. Coulibaly is nu in balbezit. Coulibaly draait met de bal, schiet en ... Zab bokst de bal weg. Sreekanthan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sreekanthan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Buzerátorbolhák - Barossi Hungária FC 0:6

76e minuut.
Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Talabér begaat een overtreding. Johnson raakt geblesseerd tijdens het duel. Kende met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Kaszás de bal. Coulibaly speelt de bal door. Daar is Sreekanthan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sreekanthan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Coulibaly rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buzerátorbolhák - Barossi Hungária FC 0:7

80e minuut.
Jáger speelt de bal door. Surnilla geeft een hoge lob. Sreekanthan is nu in balbezit. Sreekanthan schiet op doel. Zab maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buzerátorbolhák - Barossi Hungária FC 0:8

81e minuut.
Maróti geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sreekanthan de bal. Füst bereikt de bal nog maar net als eerste. Sreekanthan onderschept slim de pass. Sreekanthan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Buzerátorbolhák - Barossi Hungária FC 0:9

85e minuut.
Füst kopt de bal weg. Maróti bereikt de bal nog maar net als eerste. Maróti speelt de bal door. Sreekanthan rent richting de bal. Sreekanthan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Buzerátorbolhák - Barossi Hungária FC 0:10

87e minuut.
Coulibaly probeert naar een medespeler te passen. Maróti rent richting de bal. Maróti passt de bal in één keer door. Coulibaly is nu in balbezit. Coulibaly schiet op doel. Zab bokst de bal weg. Paal!
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kende kopt de bal weg. Zádori heeft problemen om de bal te vangen. Maróti geeft een lange en hoge pass. Sreekanthan is nu in balbezit. Sreekanthan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buzerátorbolhák 78%, Barossi Hungária FC 22%.
Buzerátorbolhák - Barossi Hungária FC 0:10