Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bájermünchen Bak SE
451 Tactiek GAN 2.0
59% Balbezit 41%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 52.3
uitstekend Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen solide


4e minuut.
Scorpo passt de bal in één keer door. Hári is nu in balbezit. Ross rent richting de bal. Hári verovert de bal door een tackle van achteren. Hári schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Vlaisavljević heeft problemen om de bal te vangen. Vasković onderschept slim de pass. Vasković speelt de bal door. Pócsik rent richting de bal. Pócsik geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Stancu passt de bal zonder na te denken. Vasković speelt de bal door. Soldevila is nu in balbezit. Soldevila draait met de bal, schiet en ... Bercea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bájermünchen - Bak SE 1:0

22e minuut.
Scorpo verovert de bal door een tackle van achteren. Scorpo speelt de bal door. Hári is nu in balbezit. Hári schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bájermünchen - Bak SE 1:1

28e minuut.
Ross is nu in balbezit. Ralev onderschept slim de pass. Ralev met een sublieme pass. Hári bereikt de bal nog maar net als eerste. Hári draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Gere passt de bal in één keer door. Kriss rent richting de bal. Kriss geeft de bal voor. Hári springt en kopt de bal. Busoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bájermünchen - Bak SE 1:2

35e minuut.
Kányádi met een sublieme pass. Vlaisavljević rent richting de bal. Vlaisavljević met een sublieme pass. Hári bereikt de bal nog maar net als eerste. Hári schiet op doel. Busoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Kriss met de inworp. Ralev controleert de bal met de borst. Ralev passt de bal in één keer door. Hári is nu in balbezit. Hári schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Busoiu trapt de bal weg van het doel. Stancu kopt de bal weg. Daar is Kányádi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soldevila verovert de bal door een tackle van achteren. Soldevila haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Gere geeft een hoge lob. Hári kopt de bal weg. Ralev is nu in balbezit. Ralev schiet op doel. Oidermaa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Scorpo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ralev springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Vasković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasković geeft een hoge lob. Soldevila bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldevila draait met de bal, schiet en ... Bercea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bájermünchen - Bak SE 2:2

45e minuut.
Weimper komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bájermünchen 49%, Bak SE 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bájermünchen - Bak SE 2:2

48e minuut.
Weimper kopt de bal weg. Daar is Ross, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hári probeert naar een medespeler te passen. Ralev is nu in balbezit. Ralev draait met de bal, schiet en ... Busoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Oidermaa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kriss met de inworp. Ralev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralev haalt uit met een fantastische trap. Busoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ross verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Oidermaa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kriss met een snelle inworp. Ralev rent richting de bal. Ralev passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Kriss passt de bal zonder na te denken. Ralev rent richting de bal. Ralev passt de bal met de wreef. Hári rent richting de bal. Hári draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Scorpo onderschept slim de pass. Scorpo met een sublieme pass. Daar is Ralev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ralev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bájermünchen - Bak SE 2:3

75e minuut.
Gere rent richting de bal. Gere met een sublieme pass. Ralev rent richting de bal. Ralev haalt uit met een fantastische trap. Busoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bájermünchen - Bak SE 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bájermünchen 46%, Bak SE 54%.
bájermünchen - Bak SE 2:4