Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patying FC Hungarian Revo FC
zúzóz Tactiek Rev 2k24BW
66% Balbezit 34%
19% Spel op eigen helft 81%
14 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.7 gemiddelde waardering 44.8
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen matig
solide Verdedigen matig


5e minuut.
Zitoumi onderschept slim de pass. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zitoumi. Zitoumi krijgt een gele kaart. Pandurević is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Haburay neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Berényi speelt de bal door. Pandurević rent richting de bal. Hrutka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hrutka krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Inworp. Berényi met de inworp. Haburay is nu in balbezit. Pandurević rent richting de bal. Pandurević draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Medgyessy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. de Camargo rent richting de bal. de Camargo schiet op doel. Borbás probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - Hungarian Revo FC 1:0

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dloubalík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Haburay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haburay passt de bal met de wreef. Dloubalík geeft een hoge lob. Borbás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. de Camargo rent richting de bal. Paal! de Camargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Borbás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. de Camargo rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - Hungarian Revo FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patying FC 21%, Hungarian Revo FC 79%.
Patying FC - Hungarian Revo FC 2:0

49e minuut.
Keith is nu in balbezit. Keith geeft een hoge lob. Haza is nu in balbezit. Haza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - Hungarian Revo FC 2:1

55e minuut.
Jánosy speelt de bal door. Daar is Haburay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kövesfalvi begaat een overtreding. Kövesfalvi krijgt een gele kaart. Haburay raakt geblesseerd tijdens het duel. Jánosy met een snel genomen vrije trap. de Camargo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - Hungarian Revo FC 3:1

60e minuut.
Jánosy rent richting de bal. Jánosy passt de bal in één keer door. Dloubalík met een sublieme pass. de Camargo is nu in balbezit. de Camargo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Zitoumi geeft de bal voor. Cocoloş geeft een hoge lob. Zitoumi is nu in balbezit. de Camargo verovert de bal door een tackle van achteren. de Camargo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Berényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Berényi geeft de bal voor. Medgyessy kopt de bal weg. Haburay rent richting de bal. Haburay haalt uit met een fantastische trap. Borbás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. de Camargo bereikt de bal nog maar net als eerste. de Camargo schiet op doel. Borbás werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - Hungarian Revo FC 4:1

80e minuut.
Pandurević geeft een lange en hoge pass. Dloubalík kopt de bal weg. Keith heeft problemen om de bal te vangen. Haburay bereikt de bal nog maar net als eerste. Haburay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patying FC 17%, Hungarian Revo FC 83%.
Patying FC - Hungarian Revo FC 4:1