Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Meidl FC Pápa Stafford S.C.
RossiDEF Tactiek 4-3-1-2
39% Balbezit 61%
70% Spel op eigen helft 30%
6 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 66.9
excellent Schieten formidable
very good Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


3e minuut.
Ngilu rent richting de bal. Mäkitie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngilu onderschept slim de pass. Ngilu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Meidl FC Pápa - Stafford S.C. 0:1

4e minuut.
Mäkitie passt de bal zonder na te denken. Legrá bereikt de bal nog maar net als eerste. Legrá geeft een hoge lob. Oliva heeft problemen om de bal te vangen. Oliva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Meidl FC Pápa - Stafford S.C. 1:1

8e minuut.
Hapka kopt de bal weg. Gandolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gandolfo passt de bal met de wreef. Kaisti rent richting de bal. Kaisti haalt uit met een fantastische trap. Demiansson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Gekov speelt de bal door. Labarca probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Oliva de bal. Oliva draait met de bal, schiet en ... Miklósvári maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meidl FC Pápa - Stafford S.C. 2:1

24e minuut.
Gandolfo kopt de bal weg. Özsürgün controleert de bal met de borst. Özsürgün speelt de bal door. Ngilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngilu draait met de bal, schiet en ... Demiansson bokst de bal weg.

25e minuut.
Bogdán passt de bal in één keer door. Özsürgün is nu in balbezit. Özsürgün passt de bal in één keer door. Ngilu is nu in balbezit. Ngilu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kaisti is nu in balbezit. Kaisti haalt uit met een fantastische trap. Demiansson bokst de bal weg.

28e minuut.
Özsürgün geeft de bal voor. Kaisti kopt de bal weg. Roche geeft de bal voor. Kaisti maakt een snoekduik en kopt de bal. Demiansson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Meidl FC Pápa - Stafford S.C. 2:2

29e minuut.
Oliva probeert naar een medespeler te passen. Gekov heeft problemen om de bal te vangen. Ngilu verovert de bal door een tackle van achteren. Ngilu met een sublieme pass. Özsürgün geeft de bal voor. Demiansson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kaisti is nu in balbezit. Kaisti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Meidl FC Pápa - Stafford S.C. 2:3

35e minuut.
Sousa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hapka de bal. Alioti speelt de bal door. Oliva is nu in balbezit. Oliva draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Labarca is nu in balbezit. Jován rent richting de bal. Labarca verovert de bal door een tackle van achteren. Labarca geeft een lange en hoge pass. Oliva krijgt zijn hoofd ertegen. Miklósvári bokst de bal weg.

45e minuut.
Alioti met een sublieme pass. Jabor geeft een lange en hoge pass. Kaisti is nu in balbezit. Kaisti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Meidl FC Pápa - Stafford S.C. 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meidl FC Pápa 69%, Stafford S.C. 31%.
Meidl FC Pápa - Stafford S.C. 2:4

46e minuut.
Klungelig pakt Kaisti de bal. Özsürgün bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsürgün passt de bal met de wreef. Ngilu rent richting de bal. Ngilu haalt uit met een fantastische trap. Demiansson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Sousa verovert de bal door een tackle van achteren. Sousa met een sublieme pass. Legrá bereikt de bal nog maar net als eerste. Legrá geeft een hoge lob. Oliva krijgt zijn hoofd ertegen. Miklósvári bokst de bal weg.

52e minuut.
Hapka heeft problemen om de bal te vangen. Hapka speelt de bal door. Roche is nu in balbezit. Roche geeft een hoge lob. Kaisti maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Gekov heeft problemen om de bal te vangen. Gekov probeert naar een medespeler te passen. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva draait met de bal, schiet en ... Miklósvári probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Meidl FC Pápa - Stafford S.C. 3:4

61e minuut.
Roche speelt de bal door. Kaisti rent richting de bal. Met opzet legt Legrá zijn tegenspeler op de grond. Legrá is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

65e minuut.
Özsürgün geeft een hoge lob. Roche heeft problemen om de bal te vangen. Roche geeft de bal voor. Kaisti is nu in balbezit. Kaisti haalt uit met een fantastische trap. Demiansson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Ngilu rent richting de bal. Ngilu geeft een hoge lob. Kaisti rent richting de bal. Kaisti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Meidl FC Pápa - Stafford S.C. 3:5

72e minuut.
Roche speelt de bal door. Özsürgün rent richting de bal. Özsürgün passt de bal met de wreef. Ngilu rent richting de bal. Ngilu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Meidl FC Pápa - Stafford S.C. 3:6

90e minuut.
Roche is nu in balbezit. Roche passt de bal zonder na te denken. Kemenes probeert de bal aan de voet te houden. Kaisti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaisti haalt uit met een fantastische trap. Demiansson bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meidl FC Pápa 70%, Stafford S.C. 30%.
Meidl FC Pápa - Stafford S.C. 3:6