Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:24
  • Competitiewedstrijd: NB III.01
  • Stadion: Hatos SC. Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 20340
Hatos SC. bájermünchen
3-4-3 Tactiek 451
39% Balbezit 61%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 57.6
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Molina is nu in balbezit. Ferreti verovert de bal door een tackle van achteren. Ferreti passt de bal zonder na te denken. Travagli bereikt de bal nog maar net als eerste. Travagli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Oidermaa geeft een hoge lob. Inworp. Puccini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lipko geeft een lange en hoge pass. Marcu maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

18e minuut.
Csúri speelt de bal door. Travagli rent richting de bal. Oidermaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreti verovert de bal door een tackle van achteren. Ferreti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Daar is Pócsik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pócsik passt de bal in één keer door. Szymański geeft een lange en hoge pass. Soldevila rent richting de bal. Soldevila schiet op doel. Signorelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Fezzoli probeert naar een medespeler te passen. Csúri speelt de bal door. Vasković speelt de bal door. Pócsik is nu in balbezit. Pócsik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Oidermaa geeft een hoge lob. Soldevila is nu in balbezit. Chonov is nu in balbezit. Soldevila onderschept slim de pass. Soldevila draait met de bal, schiet en ... Signorelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Lagerskiöld zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pócsik probeert naar een medespeler te passen. Stancu is nu in balbezit. Stancu schiet op doel. Signorelli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Ross passt de bal met de wreef. Fezzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kopeć. Kopeć krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Fezzoli passt de bal zonder na te denken. Vasković probeert naar een medespeler te passen. Stancu rent richting de bal. Stancu draait met de bal, schiet en ... Soldevila probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Vasković is nu in balbezit. Vasković probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stancu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stancu geeft de bal voor. Soldevila springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Frankowski geeft de bal voor. Buitenspel voor Travagli. Goede buitenspelval van de verdediging. Molina maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Soldevila is nu in balbezit. Soldevila draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Molina speelt de bal door. Stancu met een sublieme pass. Vasković met een sublieme pass. Soldevila heeft problemen om de bal te vangen. Soldevila draait met de bal, schiet en ... Signorelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Lipko passt de bal met de wreef. Travagli is nu in balbezit. Ross verovert de bal door een tackle van achteren. Marcu is nu in balbezit. Marcu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hatos SC. 56%, bájermünchen 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hatos SC. - bájermünchen 0:0

46e minuut.
Travagli onderschept slim de pass. Ferreti is nu in balbezit. Ferreti passt de bal zonder na te denken. Marcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Molina speelt de bal door. Troninas is nu in balbezit. Troninas geeft een hoge lob. Soldevila is nu in balbezit. Soldevila schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hatos SC. - bájermünchen 0:1

75e minuut.
Lipko is nu in balbezit. Stancu verovert de bal door een tackle van achteren. Puccini geeft een lange en hoge pass. Travagli rent richting de bal. Travagli haalt uit met een fantastische trap. Busoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Chonov met een sublieme pass. Marcu rent richting de bal. Travagli is nu in balbezit. Ferreti is nu in balbezit. Ferreti schiet op doel. Busoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kopeć heeft problemen om de bal te vangen. Soldevila bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopeć tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kopeć krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Soldevila is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vasković wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hatos SC. 61%, bájermünchen 39%.
Hatos SC. - bájermünchen 0:1