Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:24
  • Competitiewedstrijd: NB III.01
  • Stadion: Doki sc Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 16983
OROSHÁZA fc Buzerátorbolhák
doki 5 3 2 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
12% Spel op eigen helft 88%
57 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.4 gemiddelde waardering 20.1
outstanding Schieten unsatisfactory
excellent Passen weak
solid Verdedigen poor


1e minuut.
Salamanca kopt de bal weg. Füst rent richting de bal. Mikołajewski verovert de bal door een tackle van achteren. Mikołajewski draait met de bal, schiet en ... Zab probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - Buzerátorbolhák 1:0

3e minuut.
Inworp. Santiago zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rashford geeft een lange en hoge pass. Salamanca krijgt zijn hoofd ertegen. Zab probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - Buzerátorbolhák 2:0

4e minuut.
Duró is nu in balbezit. Duró geeft een hoge lob. Tindongan speelt de bal door. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca draait met de bal, schiet en ... Zab verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Füst met een sublieme pass. Mikołajewski probeert de bal aan de voet te houden. Santiago geeft een hoge lob. Salamanca krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Zab trapt de bal weg. Klungelig pakt Duró de bal. Hornyák rent richting de bal. Mikołajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajewski draait met de bal, schiet en ... Zab kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Hoàng Hưng rent richting de bal. Hoàng Hưng passt de bal zonder na te denken. Tindongan met een sublieme pass. Mikołajewski rent richting de bal. Mikołajewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - Buzerátorbolhák 3:0

10e minuut.
Inworp. Santiago met een snelle inworp. Rashford geeft de bal voor. Salamanca krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - Buzerátorbolhák 4:0

12e minuut.
Inworp. Santiago met een snelle inworp. Duró probeert naar een medespeler te passen. Santiago rent richting de bal. Santiago geeft een hoge lob. Zab probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Salamanca de bal. Salamanca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - Buzerátorbolhák 5:0

15e minuut.
Füst geeft een lange en hoge pass. Santiago rent richting de bal. Santiago geeft een hoge lob. Salamanca rent richting de bal. Salamanca schiet op doel. Zab kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tindongan neemt de hoekschop. Salamanca springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Kaszás geeft de bal voor. Santiago kopt de bal weg. Talabér rent richting de bal. Salamanca onderschept slim de pass. Salamanca schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Zab met een harde bal richting middenveld. Santiago kopt de bal weg. Mikołajewski rent richting de bal. Klungelig pakt Salamanca de bal. Salamanca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - Buzerátorbolhák 6:0

20e minuut.
Hoàng Hưng speelt de bal door. Füst is nu in balbezit. Salamanca onderschept slim de pass. Salamanca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - Buzerátorbolhák 7:0

20e minuut.
Jáger rent richting de bal. Mikołajewski speelt de bal door. Klungelig pakt Salamanca de bal. Mikołajewski is nu in balbezit. Mikołajewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - Buzerátorbolhák 8:0

23e minuut.
Salamanca kopt de bal weg. Santiago is nu in balbezit. Santiago speelt de bal door. Mikołajewski is nu in balbezit. Mikołajewski schiet op doel. Zab probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca draait met de bal, schiet en ... Zab werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - Buzerátorbolhák 9:0

25e minuut.
Lampka geeft een hoge lob. Salamanca kopt de bal weg. Mikołajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajewski schiet op doel. Zab probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Duró is nu in balbezit. Mikołajewski verovert de bal door een tackle van achteren. Mikołajewski passt de bal in één keer door. Santiago geeft de bal voor. Salamanca krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - Buzerátorbolhák 10:0

28e minuut.
Tindongan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tindongan geeft een lange en hoge pass. Mikołajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - Buzerátorbolhák 11:0

30e minuut.
Zab trapt de bal weg van het doel. Čović kopt de bal weg. Daar is Hornyák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikołajewski is nu in balbezit. Mikołajewski draait met de bal, schiet en ... Paal!

34e minuut.
Rashford heeft problemen om de bal te vangen. Rashford met een sublieme pass. Santiago probeert naar een medespeler te passen. Mikołajewski rent richting de bal. Mikołajewski draait met de bal, schiet en ... Zab verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - Buzerátorbolhák 12:0

35e minuut.
Daar is Talabér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salamanca verovert de bal door een tackle van achteren. Salamanca passt de bal met de wreef. Mikołajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Santiago kopt de bal weg. Mikołajewski is nu in balbezit. Mikołajewski speelt de bal door. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - Buzerátorbolhák 13:0

38e minuut.
Hoàng Hưng passt de bal zonder na te denken. Mikołajewski is nu in balbezit. Mikołajewski geeft een lange en hoge pass. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca schiet op doel. Zab probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

40e minuut.
Proença probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Salamanca de bal. Salamanca passt de bal zonder na te denken. Mikołajewski rent richting de bal. Mikołajewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Hoàng Hưng passt de bal zonder na te denken. Füst rent richting de bal. Mikołajewski onderschept slim de pass. Salamanca rent richting de bal. Salamanca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - Buzerátorbolhák 14:0

44e minuut.
Hoàng Hưng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tindongan rent richting de bal. Tindongan geeft de bal voor. Salamanca springt en kopt de bal. Zab probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Klungelig pakt Salamanca de bal. Duró met een sublieme pass. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - Buzerátorbolhák 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OROSHÁZA fc 10%, Buzerátorbolhák 90%.
OROSHÁZA fc - Buzerátorbolhák 15:0

46e minuut.
Santiago is nu in balbezit. Santiago passt de bal met de wreef. Tindongan rent richting de bal. Tindongan geeft een lange en hoge pass. Salamanca springt en kopt de bal. Zab kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - Buzerátorbolhák 16:0

48e minuut.
Hoàng Hưng met een sublieme pass. Daar is Mikołajewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikołajewski passt de bal zonder na te denken. Salamanca rent richting de bal. Salamanca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - Buzerátorbolhák 17:0

49e minuut.
Salamanca is nu in balbezit. Talabér is nu in balbezit. Salamanca onderschept slim de pass. Hoàng Hưng geeft een hoge lob. Mikołajewski krijgt zijn hoofd ertegen. Zab bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - Buzerátorbolhák 18:0

51e minuut.
Rashford speelt de bal door. Santiago is nu in balbezit. Santiago geeft een hoge lob. Salamanca maakt een snoekduik en kopt de bal. Zab probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - Buzerátorbolhák 19:0

52e minuut.
Füst kopt de bal weg. Santiago met een sublieme pass. Mikołajewski is nu in balbezit. Mikołajewski draait met de bal, schiet en ... Zab probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Zádori rent richting de bal. Čović onderschept slim de pass. Čović geeft de bal voor. Salamanca heeft problemen om de bal te vangen. Salamanca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Santiago is nu in balbezit. Santiago geeft een hoge lob. Zádori probeert de bal aan de voet te houden. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - Buzerátorbolhák 20:0

57e minuut.
Hoàng Hưng passt de bal met de wreef. Tindongan rent richting de bal. Tindongan passt de bal in één keer door. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Salamanca heeft problemen om de bal te vangen. Salamanca passt de bal zonder na te denken. Mikołajewski rent richting de bal. Mikołajewski schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Duró rent richting de bal. Mikołajewski onderschept slim de pass. Mikołajewski passt de bal zonder na te denken. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - Buzerátorbolhák 21:0

64e minuut.
Füst geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Zádori de bal onder controle te krijgen. Santiago rent richting de bal. Santiago geeft een lange en hoge pass. Salamanca maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Proença geeft een lange en hoge pass. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca passt de bal zonder na te denken. Mikołajewski heeft problemen om de bal te vangen. Mikołajewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kaszás trapt de bal weg van het doel. Hoàng Hưng kopt de bal weg. Tindongan heeft problemen om de bal te vangen. Tindongan geeft een lange en hoge pass. Salamanca maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - Buzerátorbolhák 22:0

70e minuut.
Tindongan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tindongan speelt de bal door. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - Buzerátorbolhák 23:0

72e minuut.
Tindongan geeft de bal voor. Klungelig pakt Füst de bal. Mikołajewski is nu in balbezit. Mikołajewski haalt uit met een fantastische trap. Zab probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - Buzerátorbolhák 24:0

74e minuut.
Proença probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mikołajewski de bal. Hornyák rent richting de bal. Mikołajewski onderschept slim de pass. Mikołajewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kaszás rent richting de bal. Salamanca verovert de bal door een tackle van achteren. Salamanca speelt de bal door. Mikołajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Zab met een sublieme pass. Mikołajewski rent richting de bal. Mikołajewski met een sublieme pass. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Hoàng Hưng is nu in balbezit. Hoàng Hưng geeft de bal voor. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca schiet op doel. Zab probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - Buzerátorbolhák 25:0

84e minuut.
Hoàng Hưng passt de bal met de wreef. Proença met een sublieme pass. Hoàng Hưng geeft een hoge lob. Salamanca rent richting de bal. Salamanca schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Mester is nu in balbezit. Hoàng Hưng verovert de bal door een tackle van achteren. Tindongan rent richting de bal. Tindongan geeft een hoge lob. Salamanca maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Salamanca rent richting de bal. Salamanca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - Buzerátorbolhák 26:0

88e minuut.
Daar is Jáger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikołajewski onderschept slim de pass. Salamanca is nu in balbezit. Mikołajewski is nu in balbezit. Mikołajewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OROSHÁZA fc 14%, Buzerátorbolhák 86%.
OROSHÁZA fc - Buzerátorbolhák 26:0