Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barossi Hungária FC Óbudai Goldberger SE
IKON Tactiek SuperA
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 55.7
solid Schieten excellent
excellent Passen very good
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Mangane bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangane passt de bal in één keer door. Balarezo geeft de bal voor. Nsangou bereikt de bal nog maar net als eerste. Nsangou geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Dialiba raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nánási komt het veld opgelopen. Kende zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mangane is nu in balbezit. Mangane geeft een hoge lob. Nam springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barossi Hungária FC - Óbudai Goldberger SE 1:0

12e minuut.
Mojie rent richting de bal. Kalisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojie rent richting de bal. Kalisz geeft een lange en hoge pass. Gherase springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Magno passt de bal in één keer door. Znój bereikt de bal nog maar net als eerste. Znój passt de bal zonder na te denken. Gherase is nu in balbezit. Gherase draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Nánási rent richting de bal. Nánási geeft een hoge lob. Dialiba is nu in balbezit. Dialiba met een sublieme pass. Magno verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Znój geeft een lange en hoge pass. Balarezo controleert de bal met de borst. Gherase is nu in balbezit. Gherase haalt uit met een fantastische trap. Kallert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barossi Hungária FC - Óbudai Goldberger SE 1:1

41e minuut.
Kende rent richting de bal. Tkacz onderschept slim de pass. Tkacz geeft een hoge lob. Gherase is nu in balbezit. Gherase haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Kende zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mangane bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangane geeft een hoge lob. Nsangou krijgt zijn hoofd ertegen. Székely werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barossi Hungária FC - Óbudai Goldberger SE 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barossi Hungária FC 54%, Óbudai Goldberger SE 46%.
Barossi Hungária FC - Óbudai Goldberger SE 2:1

46e minuut.
Mansour Badji komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Nam passt de bal zonder na te denken. Dialiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rapan krijgt een gele kaart. Dialiba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dialiba met een snel genomen vrije trap. Nsangou maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Nsangou is nu in balbezit. Nsangou speelt de bal door. Nam is nu in balbezit. Nam schiet op doel. Babaverdiyev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barossi Hungária FC - Óbudai Goldberger SE 3:1

64e minuut.
Tkacz neemt vlug de vrije trap. Mojie kopt de bal weg. Daar is Ndiongue, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gherase is nu in balbezit. Gherase schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kallert trapt de bal weg. Nam kopt de bal weg. Dialiba is nu in balbezit. Dialiba draait met de bal, schiet en ... Székely kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Znój bereikt de bal nog maar net als eerste. Znój passt de bal zonder na te denken. Gherase bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherase schiet op doel. Kallert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barossi Hungária FC - Óbudai Goldberger SE 3:2

69e minuut.
Gregoire Diop is nu in balbezit. Gregoire Diop passt de bal in één keer door. Nánási bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojie verovert de bal door een tackle van achteren. Mojie haalt uit met een fantastische trap. Kallert bokst de bal weg.

72e minuut.
Mangane rent richting de bal. Mangane passt de bal met de wreef. Nam rent richting de bal. Nam draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Znój is nu in balbezit. Znój probeert naar een medespeler te passen. Rapan met een sublieme pass. Mojie bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Magno geeft de bal voor. Gherase bereikt de bal nog maar net als eerste. Nánási rent richting de bal. Gherase verovert de bal door een tackle van achteren. Gherase schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barossi Hungária FC - Óbudai Goldberger SE 3:3

87e minuut.
Gregoire Diop passt de bal zonder na te denken. Nánási bereikt de bal nog maar net als eerste. Nánási passt de bal zonder na te denken. Mangane rent richting de bal. Mangane geeft een hoge lob. Székely verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barossi Hungária FC 56%, Óbudai Goldberger SE 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barossi Hungária FC - Óbudai Goldberger SE 3:3