Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:24
  • Competitiewedstrijd: NB III.01
  • Stadion: Bak SE Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 12717
Bak SE MÓVÁR ZEFIR
parking_the_bus Tactiek 424
35% Balbezit 65%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.6 gemiddelde waardering 54.8
weak Schieten excellent
adequate Passen solid
average Verdedigen solid


6e minuut.
Hidegkuti probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Ploompuu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Konsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Konsel haalt uit met een fantastische trap. Bercea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Farvacques rent richting de bal. Farvacques geeft de bal voor. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro haalt uit met een fantastische trap. Bercea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bak SE - MÓVÁR ZEFIR 0:1

35e minuut.
Burke rent richting de bal. Farvacques verovert de bal door een tackle van achteren. Farvacques passt de bal in één keer door. Konsel rent richting de bal. Konsel geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Castro is nu in balbezit. Castro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bak SE - MÓVÁR ZEFIR 0:2

37e minuut.
Herpoel geeft een hoge lob. Torossyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdock legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Torossyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Torossyan legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Rakowski speelt de bal door. Ploompuu is nu in balbezit. Ploompuu geeft een lange en hoge pass. Farvacques rent richting de bal. Farvacques haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Castro rent richting de bal. Rostás legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Castro raakt geblesseerd tijdens het duel. Castro kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Bercea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bak SE - MÓVÁR ZEFIR 0:3

43e minuut.
Sulicki probeert naar een medespeler te passen. Farvacques bereikt de bal nog maar net als eerste. Weimper is nu in balbezit. Farvacques verovert de bal door een tackle van achteren. Farvacques geeft een hoge lob. Bercea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bak SE 73%, MÓVÁR ZEFIR 27%.
Bak SE - MÓVÁR ZEFIR 0:3

69e minuut.
Kőteleky rent richting de bal. Konsel verovert de bal door een tackle van achteren. Konsel passt de bal met de wreef. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro haalt uit met een fantastische trap. Bercea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Inworp. Vlaisavljević komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Rostás met een snelle inworp. Konsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepero verovert de bal door een tackle van achteren. Castro onderschept slim de pass. Castro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Dragóner geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Farvacques zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Konsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Konsel geeft de bal voor. Bercea bokst de bal weg. Castro krijgt zijn hoofd ertegen. Bercea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bak SE - MÓVÁR ZEFIR 0:4

90e minuut.
Rakowski passt de bal met de wreef. Ploompuu is nu in balbezit. Ploompuu geeft een lange en hoge pass. Farvacques rent richting de bal. Farvacques draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bak SE 71%, MÓVÁR ZEFIR 29%.
Bak SE - MÓVÁR ZEFIR 0:4