Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:25
  • Competitiewedstrijd: NB III.02
  • Stadion: Stadium of Ducks
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 39809
Pámpom FC max
001 Tactiek 124.2
53% Balbezit 47%
60% Spel op eigen helft 40%
13 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
62.9 gemiddelde waardering 59.1
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Fonsalia heeft problemen om de bal te vangen. Ignácz speelt de bal door. Catatau is nu in balbezit. Catatau schiet op doel. Gobbi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Ecsegi passt de bal met de wreef. Catatau is nu in balbezit. Catatau met een sublieme pass. Jiménez rent richting de bal. Jiménez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ipaviz onderschept slim de pass. Ipaviz geeft een hoge lob. Hiçkorkmaz heeft problemen om de bal te vangen. Bursuc rent richting de bal. Bursuc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Henriquez probeert naar een medespeler te passen. Bursuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignácz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ignácz krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Ecsegi is nu in balbezit. Ecsegi passt de bal in één keer door. Böjte is nu in balbezit. Böjte geeft de bal voor. Jiménez krijgt zijn hoofd ertegen. Gobbi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Henriquez passt de bal in één keer door. Bursuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursuc passt de bal zonder na te denken. González is nu in balbezit. González haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Neag zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ipaviz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hiçkorkmaz de bal. Bursuc is nu in balbezit. Bursuc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Mohácsi onderschept slim de pass. Henriquez rent richting de bal. Henriquez speelt de bal door. Daar is Bursuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bursuc schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pámpom FC 63%, max 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pámpom FC - max 0:0

49e minuut.
Klungelig pakt Böjte de bal. Böjte geeft een hoge lob. Jiménez heeft problemen om de bal te vangen. Fonsalia bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - max 1:0

59e minuut.
Böjte rent richting de bal. Böjte haalt uit met een fantastische trap. Ecsegi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jiménez rent richting de bal. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Gobbi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - max 2:0

63e minuut.
Henriquez is nu in balbezit. Henriquez passt de bal in één keer door. Bursuc rent richting de bal. Bursuc draait met de bal, schiet en ... Sonora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - max 2:1

76e minuut.
Darnyi passt de bal zonder na te denken. Szeléndi met een sublieme pass. Catatau rent richting de bal. Catatau geeft een lange en hoge pass. Ecsegi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - max 3:1

79e minuut.
Rychlik rent richting de bal. Rychlik passt de bal zonder na te denken. Bursuc rent richting de bal. Bursuc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - max 3:2

79e minuut.
Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursuc verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Catatau. Catatau krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Mohácsi is nu in balbezit. Mohácsi geeft een lange en hoge pass. Darnyi met een sublieme pass. Böjte rent richting de bal. Böjte schiet op doel. Gobbi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - max 4:2

83e minuut.
Raffay onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neag met een snelle inworp. Ipaviz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipaviz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Waerlop verovert de bal door een tackle van achteren. Waerlop geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt González de bal. Bursuc is nu in balbezit. Bursuc haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Ignácz kopt de bal weg. Daar is Dejonghe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jiménez rent richting de bal. Jiménez draait met de bal, schiet en ... Gobbi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

88e minuut.
Henriquez passt de bal zonder na te denken. Daar is Ipaviz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ipaviz passt de bal in één keer door. Bursuc is nu in balbezit. Bursuc schiet op doel. Sonora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pámpom FC 56%, max 44%.
Pámpom FC - max 4:2