Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:25
  • Competitiewedstrijd: NB III.02
  • Stadion: BSE Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4002
BSE RoNaK
Alap Tactiek 4-3-3v3
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
11 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
40.4 gemiddelde waardering 48.5
good Schieten very good
average Passen adequate
good Verdedigen good


2e minuut.
Michalski heeft problemen om de bal te vangen. Gőz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gőz probeert naar een medespeler te passen. Annus is nu in balbezit. Annus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BSE - RoNaK 0:1

2e minuut.
Drenika met een sublieme pass. Klungelig pakt Engels de bal. Annus begaat een overtreding. Annus krijgt een gele kaart. Engels moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Engels kan niet meer verder spelen. Rezes komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Michalski met een sublieme pass. Rezes bereikt de bal nog maar net als eerste. Rezes passt de bal in één keer door. Drenika bereikt de bal nog maar net als eerste. Drenika schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Klungelig pakt Hompoth de bal. Drenika bereikt de bal nog maar net als eerste. Hompoth is nu in balbezit. Drenika onderschept slim de pass. Drenika schiet op doel. Kovácsevics probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Inworp. Gőz met een snelle inworp. Dobek speelt de bal door. Vincze bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincze geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSE - RoNaK 0:2

23e minuut.
Annus passt de bal zonder na te denken. Daar is Szőnyegi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Açıkgöz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Açıkgöz krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Inworp. Gőz met een snelle inworp. Dobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobek passt de bal zonder na te denken. Gőz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Hrablo geeft een hoge lob. Inworp. Gőz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobek geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Michalski rent richting de bal. Michalski passt de bal in één keer door. Drenika rent richting de bal. Drenika haalt uit met een fantastische trap. Kovácsevics maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSE - RoNaK 1:2

32e minuut.
Riggio heeft problemen om de bal te vangen. Annus bereikt de bal nog maar net als eerste. Riggio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Annus is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dobek neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Pinho trapt de bal weg. Vincze is nu in balbezit. Vincze probeert naar een medespeler te passen. Szőnyegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szőnyegi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Pinho trapt de bal weg van het doel. Kopaniecki kopt de bal weg. Vincze probeert naar een medespeler te passen. Szőnyegi rent richting de bal. Szőnyegi draait met de bal, schiet en ... Paal! Ul bokst de bal weg.

34e minuut.
Vladić probeert naar een medespeler te passen. Dobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobek probeert naar een medespeler te passen. Magenheim rent richting de bal. Magenheim draait met de bal, schiet en ... Ul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hrablo onderschept slim de pass. Dobek met een sublieme pass. Annus rent richting de bal. Annus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSE 66%, RoNaK 34%.
BSE - RoNaK 1:2

54e minuut.
Michalski is nu in balbezit. Michalski passt de bal in één keer door. Drenika heeft problemen om de bal te vangen. Drenika draait met de bal, schiet en ... Kovácsevics werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BSE - RoNaK 2:2

57e minuut.
Hrablo is nu in balbezit. Hrablo geeft een hoge lob. Vincze kopt de bal weg. Szőnyegi is nu in balbezit. Szőnyegi schiet op doel. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Klungelig pakt Codruţ de bal. Hrablo geeft een hoge lob. Magenheim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szőnyegi rent richting de bal. Szőnyegi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Dobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobek speelt de bal door. Annus rent richting de bal. Annus haalt uit met een fantastische trap. Magenheim probeert de bal aan de voet te houden. Ul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gőz zal de hoekschop nemen. Vincze met een sublieme pass. Szőnyegi rent richting de bal. Szőnyegi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Vincze bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincze passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pinho de bal. Szőnyegi rent richting de bal. Szőnyegi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Gőz passt de bal in één keer door. Dobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobek speelt de bal door. Magenheim is nu in balbezit. Magenheim draait met de bal, schiet en ... Ul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Szőnyegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinho onderschept slim de pass. Pinho passt de bal met de wreef. Annus is nu in balbezit. Annus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Dobek verovert de bal door een tackle van achteren. Dobek passt de bal in één keer door. Vincze probeert naar een medespeler te passen. Szőnyegi is nu in balbezit. Szőnyegi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Dobek probeert naar een medespeler te passen. Vincze bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincze passt de bal zonder na te denken. Szőnyegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szőnyegi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSE 58%, RoNaK 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BSE - RoNaK 2:2