Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:25
  • Competitiewedstrijd: NB III.02
  • Stadion: P.F.Z. Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 11949
P.F.Z. Hanyatt SL
4-4-2-def Tactiek erősek ellen
48% Balbezit 52%
28% Spel op eigen helft 72%
21 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.7 gemiddelde waardering 51.6
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Vidić is nu in balbezit. Gárdián onderschept slim de pass. Gárdián geeft een hoge lob. Laki rent richting de bal. Laki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Choszczewski heeft problemen om de bal te vangen. Moraru begaat een overtreding. Choszczewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gárdián zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kapcsos kopt de bal weg. Román rent richting de bal. Román draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Zele probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Eszes de bal. Eszes speelt de bal door. Choszczewski rent richting de bal. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Szviták geeft een hoge lob. Inworp. Gárdián zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Laki de bal. Laki geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Gárdián bereikt de bal nog maar net als eerste. Gárdián probeert naar een medespeler te passen. Zambrotta rent richting de bal. Choszczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. Frollà kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Román zal de hoekschop nemen. Laki springt en kopt de bal. Frollà bokst de bal weg. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kapcsos de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.F.Z. 28%, Hanyatt SL 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
P.F.Z. - Hanyatt SL 0:0

46e minuut.
Sagastume komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Sagastume kopt de bal weg. Kapcsos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Laki is nu in balbezit. Laki haalt uit met een fantastische trap. Frollà maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Inworp. Román met een snelle inworp. Choszczewski rent richting de bal. Choszczewski schiet op doel. Frollà probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
P.F.Z. - Hanyatt SL 1:0

54e minuut.
Vidić rent richting de bal. Gárdián verovert de bal door een tackle van achteren. Gárdián geeft een lange en hoge pass. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
P.F.Z. - Hanyatt SL 2:0

55e minuut.
Malić komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Gárdián bereikt de bal nog maar net als eerste. Gárdián geeft een lange en hoge pass. Daar is Sagastume, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laki rent richting de bal. Laki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Villanueva komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Vincze geeft een hoge lob. Czibor kopt de bal weg. Eszes bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki is nu in balbezit. Laki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Arató komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Ziegler heeft problemen om de bal te vangen. Czibor bereikt de bal nog maar net als eerste. Czibor passt de bal met de wreef. Choszczewski rent richting de bal. Choszczewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Havasi komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Malić is nu in balbezit. Malić geeft een hoge lob. Laki heeft problemen om de bal te vangen. Choszczewski rent richting de bal. Choszczewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Eszes rent richting de bal. Eszes passt de bal met de wreef. Vincze probeert naar een medespeler te passen. Laki is nu in balbezit. Laki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Malić speelt de bal door. Czibor rent richting de bal. Czibor passt de bal in één keer door. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Zambrotta geeft de bal voor. Nyerges kopt de bal weg. Czibor bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.F.Z. 28%, Hanyatt SL 72%.
P.F.Z. - Hanyatt SL 2:0