Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:24
  • Competitiewedstrijd: NB III.02
  • Stadion: Turul népe Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 19542
Turul népe max
442 Tactiek v5
56% Balbezit 44%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
65.3 gemiddelde waardering 59.2
uitstekend Schieten uitmuntend
formidabel Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Czapiga geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neag met de inworp. Rychlik geeft een hoge lob. Bursuc maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Hoàng Lâm probeert naar een medespeler te passen. Zafertepe is nu in balbezit. Zafertepe speelt de bal door. Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Csankó trapt de bal weg. Inworp. Neag zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rychlik heeft problemen om de bal te vangen. Rychlik geeft een lange en hoge pass. Csankó bokst de bal weg.

16e minuut.
Czapiga onderschept slim de pass. Czapiga passt de bal in één keer door. Zafertepe speelt de bal door. Isbrandt is nu in balbezit. Isbrandt haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Rychlik speelt de bal door. González rent richting de bal. González del Campo speelt de bal door. González probeert de bal met de borst te controleren. González schiet op doel. Csankó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Laszkiewicz onderschept slim de pass. Laszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zafertepe de bal. Zafertepe geeft een lange en hoge pass. Mikulski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bursuc kopt de bal weg. Hoàng Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychlik onderschept slim de pass. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González draait met de bal, schiet en ... Csankó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bursuc krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
González del Campo trapt de bal weg. Rychlik kopt de bal weg. Hoàng Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursuc is nu in balbezit. Bursuc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Rychlik geeft een hoge lob. González del Campo is nu in balbezit. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González haalt uit met een fantastische trap. Csankó werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Mikulski is nu in balbezit. Laszkiewicz rent richting de bal. Laszkiewicz geeft een hoge lob. Isbrandt geeft een lange en hoge pass. Mikulski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Laszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Laszkiewicz met een sublieme pass. Fonsalia speelt de bal door. Bursuc is nu in balbezit. Bursuc haalt uit met een fantastische trap. Csankó bokst de bal weg.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Henriquez met een snelle inworp. Ipaviz geeft de bal voor. Bursuc krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Turul népe - max 0:1

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Munzur komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turul népe 55%, max 45%.
Turul népe - max 0:1

50e minuut.
Munzur speelt de bal door. Roev rent richting de bal. Roev passt de bal in één keer door. Hoàng Lâm probeert naar een medespeler te passen. Mikulski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Turul népe - max 1:1

52e minuut.
Munzur bereikt de bal nog maar net als eerste. Munzur geeft een hoge lob. Mikulski kopt de bal weg. Isbrandt rent richting de bal. Isbrandt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
González kopt de bal weg. Laszkiewicz geeft een hoge lob. Daar is Melro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt draait met de bal, schiet en ... Gobbi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Roev is nu in balbezit. Roev speelt de bal door. Mikulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulski schiet op doel. Gobbi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
González del Campo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Henriquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Henriquez geeft een lange en hoge pass. Csankó werpt zichzelf wanhopig voor de bal. González del Campo verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Turul népe - max 1:2

70e minuut.
Buitenspel voor Isbrandt. Goede buitenspelval van de verdediging. Melro neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Bala de bal. Ipaviz geeft een lange en hoge pass. González krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Fonsalia verovert de bal door een tackle van achteren. Fonsalia geeft de bal voor. Bonicelli verovert de bal door een tackle van achteren. Bursuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursuc draait met de bal, schiet en ... Csankó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Bonicelli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Laszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ipaviz onderschept slim de pass. Ipaviz geeft een lange en hoge pass. González is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turul népe 44%, max 56%.
Turul népe - max 1:2