Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:24
  • Competitiewedstrijd: NB III.02
  • Stadion: raktor fc Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 27262
raktor fc F.C Dusan
Biztonsagos Tactiek tám3
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 58.4
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


11e minuut.
Hargreaves speelt de bal door. Ştefănescu kopt de bal weg. Skabowski is nu in balbezit. Spânu onderschept slim de pass. Spânu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Hargreaves trapt de bal weg van het doel. Ştefănescu kopt de bal weg. Spânu is nu in balbezit. Spânu haalt uit met een fantastische trap. Hargreaves probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
raktor fc - F.C Dusan 0:1

13e minuut.
Sebők met de inworp. Berényi rent richting de bal. Berényi met een sublieme pass. Spânu is nu in balbezit. Spânu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Graaven probeert naar een medespeler te passen. Sáfár is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Plotár. Sáfár raakt geblesseerd tijdens het duel. Quiroz komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Kerényi geeft een hoge lob. Guillemot is nu in balbezit. Berényi verovert de bal door een tackle van achteren. Berényi schiet op doel. Hargreaves probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
raktor fc - F.C Dusan 0:2

37e minuut.
Bulat is nu in balbezit. Bulat geeft de bal voor. Inworp. Lassalle met een snelle inworp. Végvári geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Graaven passt de bal in één keer door. Lassalle is nu in balbezit. Lassalle met een sublieme pass. Végvári is nu in balbezit. Végvári haalt uit met een fantastische trap. Andreánszky verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Daar is Déri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Déri passt de bal met de wreef. Lód rent richting de bal. Andreánszky verovert de bal door een tackle van achteren. Andreánszky schiet op doel. Hargreaves kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: raktor fc 42%, F.C Dusan 58%.
raktor fc - F.C Dusan 0:2

54e minuut.
Déri bereikt de bal nog maar net als eerste. Déri speelt de bal door. Spânu bereikt de bal nog maar net als eerste. Spânu schiet op doel. Hargreaves werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
raktor fc - F.C Dusan 0:3

55e minuut.
Végvári rent richting de bal. Leopoldsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Leopoldsson geeft een lange en hoge pass. Sáfár is nu in balbezit. Sáfár draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Andreánszky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bulat kopt de bal weg. Quiroz rent richting de bal. Quiroz geeft de bal voor. Sáfár springt en kopt de bal. Andreánszky bokst de bal weg.

66e minuut.
Graaven bereikt de bal nog maar net als eerste. Graaven probeert naar een medespeler te passen. Daar is Quiroz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quiroz geeft een lange en hoge pass. Sáfár krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
raktor fc - F.C Dusan 1:3

70e minuut.
Sebők rent richting de bal. Végvári verovert de bal door een tackle van achteren. Végvári geeft de bal voor. Sáfár rent richting de bal. Sáfár draait met de bal, schiet en ... Andreánszky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Ştefănescu heeft problemen om de bal te vangen. Leopoldsson speelt de bal door. Sáfár bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáfár schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Gilyán komt het veld opgelopen. Berić komt het veld opgelopen. Linka komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Skabowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Guillemot de bal. Spânu speelt de bal door. Berényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Berényi draait met de bal, schiet en ... Hargreaves kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gilyán bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreánszky onderschept slim de pass. Andreánszky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
raktor fc - F.C Dusan 1:4

89e minuut.
Švéda rent richting de bal. Švéda passt de bal met de wreef. Déri probeert naar een medespeler te passen. Andreánszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreánszky schiet op doel. Hargreaves bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: raktor fc 44%, F.C Dusan 56%.
raktor fc - F.C Dusan 1:4