Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:24
  • Competitiewedstrijd: NB III.02
  • Stadion: Hanyatt SL Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 23989
Hanyatt SL RoNaK
erősek ellen Tactiek 4-3-3v3
56% Balbezit 44%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 22
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
52.6 gemiddelde waardering 49.1
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


9e minuut.
Annus bereikt de bal nog maar net als eerste. Gőz speelt de bal door. Szőnyegi is nu in balbezit. Szőnyegi haalt uit met een fantastische trap. Frollà werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hanyatt SL - RoNaK 0:1

16e minuut.
Fros passt de bal met de wreef. Vincze probeert naar een medespeler te passen. Annus rent richting de bal. Szőnyegi rent richting de bal. Szőnyegi schiet op doel. Frollà verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Annus rent richting de bal. Annus passt de bal zonder na te denken. Szőnyegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szőnyegi schiet op doel. Frollà werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hanyatt SL - RoNaK 0:2

23e minuut.
Nyerges rent richting de bal. Gőz verovert de bal door een tackle van achteren. Gőz geeft een hoge lob. Szőnyegi is nu in balbezit. Szőnyegi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Vincze speelt de bal door. Stertak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szőnyegi onderschept slim de pass. Szőnyegi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Annus de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ziegler probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fros de bal. Fros probeert naar een medespeler te passen. Trūlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Trūlis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Fros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vidić is nu in balbezit. Dobek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vidić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vidić neemt de penalty, wat een uithaal! Kovácsevics kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hanyatt SL - RoNaK 1:2

37e minuut.
Daar is Magenheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trūlis begaat een overtreding. Magenheim is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hompoth zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szőnyegi is nu in balbezit. Szőnyegi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Inworp. Sagastume komt het veld opgelopen. Gőz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dobek geeft een hoge lob. Annus krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hanyatt SL 59%, RoNaK 41%.
Hanyatt SL - RoNaK 1:2

50e minuut.
Raffay geeft de bal voor. Szőnyegi is nu in balbezit. Szőnyegi probeert naar een medespeler te passen. Annus is nu in balbezit. Annus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szőnyegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Kapcsos ... Strafschop! Kapcsos is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Szőnyegi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Annus neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Hanyatt SL - RoNaK 1:3

55e minuut.
Nyerges bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kopaniecki speelt de bal door. Szőnyegi rent richting de bal. Szőnyegi haalt uit met een fantastische trap. Frollà bokst de bal weg.

60e minuut.
Doeltrap. Villanueva komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Nyerges is nu in balbezit. Nyerges geeft de bal voor. Gőz heeft problemen om de bal te vangen. Villanueva is nu in balbezit. Villanueva haalt uit met een fantastische trap. Kovácsevics verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vidić rent richting de bal. Vidić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Fros rent richting de bal. Fros probeert naar een medespeler te passen. Villanueva is nu in balbezit. Villanueva schiet op doel. Kovácsevics maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hanyatt SL - RoNaK 2:3

68e minuut.
Dobek is nu in balbezit. Dobek geeft een lange en hoge pass. Szőnyegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szőnyegi draait met de bal, schiet en ... Frollà werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hanyatt SL - RoNaK 2:4

73e minuut.
Szviták geeft een hoge lob. Raffay is nu in balbezit. Vidić onderschept slim de pass. Vidić draait met de bal, schiet en ... Kovácsevics werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hanyatt SL - RoNaK 3:4

75e minuut.
Hompoth rent richting de bal. Hompoth geeft de bal voor. Szőnyegi kopt de bal weg. Annus rent richting de bal. Annus haalt uit met een fantastische trap. Frollà verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Annus bereikt de bal nog maar net als eerste. Annus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hanyatt SL - RoNaK 3:5

77e minuut.
Annus bereikt de bal nog maar net als eerste. Annus passt de bal in één keer door. Daar is Szőnyegi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szőnyegi schiet op doel. Frollà maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hanyatt SL - RoNaK 3:6

81e minuut.
Raffay geeft de bal voor. Szőnyegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagastume begaat een overtreding. Sagastume krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Szőnyegi heeft problemen om de bal te vangen. Szőnyegi passt de bal zonder na te denken. Annus rent richting de bal. Annus draait met de bal, schiet en ... Frollà werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hanyatt SL - RoNaK 3:7

83e minuut.
Fros rent richting de bal. Fros probeert naar een medespeler te passen. Szőnyegi rent richting de bal. Szőnyegi draait met de bal, schiet en ... Frollà werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Fros is nu in balbezit. Fros passt de bal met de wreef. Szőnyegi rent richting de bal. Szőnyegi haalt uit met een fantastische trap. Frollà werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hanyatt SL - RoNaK 3:8

86e minuut.
Zambrotta passt de bal in één keer door. Fros speelt de bal door. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Nyerges passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Sagastume de bal onder controle te krijgen. Szőnyegi rent richting de bal. Szőnyegi haalt uit met een fantastische trap. Frollà werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hanyatt SL 57%, RoNaK 43%.
Hanyatt SL - RoNaK 3:8