Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:24
  • Competitiewedstrijd: NB III.02
  • Stadion: P.F.Z. Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 6564
P.F.Z. BSE
4-4-2-def Tactiek Alap
54% Balbezit 46%
29% Spel op eigen helft 71%
31 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.2 gemiddelde waardering 41.8
formidabel Schieten solide
zeer goed Passen redelijk
solide Verdedigen solide


4e minuut.
Laki rent richting de bal. Gracci rent richting de bal. Laki verovert de bal door een tackle van achteren. Laki draait met de bal, schiet en ... Ul maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Doeltrap. Ul trapt de bal weg. Eszes kopt de bal weg. Laki is nu in balbezit. Laki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Eszes bereikt de bal nog maar net als eerste. Eszes probeert naar een medespeler te passen. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. Ul maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P.F.Z. - BSE 1:0

11e minuut.
Hrablo geeft de bal voor. Choszczewski rent richting de bal. Vladić speelt de bal door. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Zele passt de bal zonder na te denken. Román bereikt de bal nog maar net als eerste. Román met een sublieme pass. Laki is nu in balbezit. Laki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P.F.Z. - BSE 2:0

21e minuut.
Román bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladić rent richting de bal. Vladić probeert naar een medespeler te passen. Drenika rent richting de bal. Drenika draait met de bal, schiet en ... Sugár bokst de bal weg.

23e minuut.
Popielak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Drenika kan de bal niet met de borst controleren. Román is nu in balbezit. Drenika bereikt de bal nog maar net als eerste. Drenika draait met de bal, schiet en ... Sugár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Czibor probeert naar een medespeler te passen. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski passt de bal zonder na te denken. Laki rent richting de bal. Laki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
P.F.Z. - BSE 3:0

31e minuut.
Vladić verovert de bal door een tackle van achteren. Vladić met een sublieme pass. Hrablo rent richting de bal. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Hrablo geeft de bal voor. Inworp. Román zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Román de bal. Román draait met de bal, schiet en ... Roşoga probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Codruţ passt de bal met de wreef. Czibor bereikt de bal nog maar net als eerste. Czibor passt de bal in één keer door. Choszczewski heeft problemen om de bal te vangen. Choszczewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Czibor probeert naar een medespeler te passen. Eszes rent richting de bal. Eszes probeert naar een medespeler te passen. Laki is nu in balbezit. Laki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Román probeert naar een medespeler te passen. Daar is Czibor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czibor met een sublieme pass. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P.F.Z. - BSE 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.F.Z. 33%, BSE 67%.
P.F.Z. - BSE 4:0

50e minuut.
Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski passt de bal zonder na te denken. Laki rent richting de bal. Laki schiet op doel. Ul werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
P.F.Z. - BSE 5:0

51e minuut.
Popielak passt de bal in één keer door. Açıkgöz speelt de bal door. Vladić kan de bal niet met de borst controleren. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşoga begaat een overtreding. Choszczewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Malić komt het veld opgelopen. Czibor komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Bors is nu in balbezit. Bors geeft de bal voor. Hrablo kan de bal niet met de borst controleren. Choszczewski rent richting de bal. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. Ul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Czibor rent richting de bal. Czibor passt de bal met de wreef. Choszczewski heeft problemen om de bal te vangen. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. Ul maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P.F.Z. - BSE 6:0

61e minuut.
Pinho komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Arató komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Choszczewski rent richting de bal. Vladić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Choszczewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Havasi komt het veld opgelopen. Laki zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Ul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
P.F.Z. - BSE 7:0

79e minuut.
Czibor is nu in balbezit. Czibor passt de bal zonder na te denken. Choszczewski rent richting de bal. Choszczewski draait met de bal, schiet en ... Ul probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
P.F.Z. - BSE 8:0

80e minuut.
Vladić controleert de bal met de borst. Vladić met een sublieme pass. Klungelig pakt Riggio de bal. Choszczewski rent richting de bal. Choszczewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Malić is nu in balbezit. Malić passt de bal in één keer door. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski draait met de bal, schiet en ... Laki probeert de bal aan de voet te houden. Ul bokst de bal weg.

82e minuut.
Gárdián onderschept slim de pass. Gárdián probeert naar een medespeler te passen. Eszes rent richting de bal. Eszes geeft de bal voor. Daar is Gracci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Czibor rent richting de bal. Czibor passt de bal in één keer door. Laki rent richting de bal. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Doeltrap. Szrnka komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Açıkgöz verovert de bal door een tackle van achteren. Czibor bereikt de bal nog maar net als eerste. Czibor probeert naar een medespeler te passen. Eszes is nu in balbezit. Eszes geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.F.Z. 26%, BSE 74%.
P.F.Z. - BSE 8:0