Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:26
  • Competitiewedstrijd: NB III.02
  • Stadion: max Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 17080
max Boghossian Team
v5 Tactiek lakóvá tevő :D
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.2 gemiddelde waardering 60.7
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
solide Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Fonsalia bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonsalia geeft een hoge lob. Pantke kopt de bal weg. Buturić geeft een hoge lob. Pantke maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Ganso bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonen onderschept slim de pass. Kulwiec rent richting de bal. Jonen onderschept slim de pass. Jonen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
max - Boghossian Team 1:0

7e minuut.
Ajkler rent richting de bal. Ajkler passt de bal in één keer door. Majerčin is nu in balbezit. Majerčin haalt uit met een fantastische trap. Marzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
max - Boghossian Team 1:1

9e minuut.
Koniecpolski speelt de bal door. Majerčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Collin maakt een afschuwelijke overtreding. Collin krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Daar is Ajkler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ajkler speelt de bal door. Koniecpolski is nu in balbezit. Dolfini rent richting de bal. Dolfini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Koniecpolski passt de bal zonder na te denken. Kastelic bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastelic passt de bal met de wreef. Majerčin is nu in balbezit. Majerčin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Buturić onderschept slim de pass. Buturić geeft een lange en hoge pass. Kulwiec rent richting de bal. Pantke onderschept slim de pass. Pantke haalt uit met een fantastische trap. Davila bokst de bal weg.

28e minuut.
Koniecpolski passt de bal zonder na te denken. Ajkler is nu in balbezit. Ajkler geeft een hoge lob. Majerčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Majerčin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Daar is Ajkler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ajkler probeert naar een medespeler te passen. Majerčin rent richting de bal. Majerčin draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Collin de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ajkler neemt de hoekschop. Majerčin springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ajkler met de inworp. Kastelic is nu in balbezit. Kastelic passt de bal in één keer door. Majerčin rent richting de bal. Majerčin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
max - Boghossian Team 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: max 56%, Boghossian Team 44%.
max - Boghossian Team 1:2

47e minuut.
Neag passt de bal met de wreef. Lasheras rent richting de bal. Koniecpolski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koniecpolski krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Collin geeft een lange en hoge pass. Ajkler met een sublieme pass. Daar is Dolfini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majerčin is nu in balbezit. Majerčin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ajkler geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Majerčin krijgt zijn hoofd ertegen. Marzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
max - Boghossian Team 1:3

55e minuut.
Ganso bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag onderschept slim de pass. Kulwiec begaat een overtreding. Neag is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Neag komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Fonsalia kopt de bal weg. Kastelic is nu in balbezit. Kastelic passt de bal met de wreef. Dolfini rent richting de bal. Dolfini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Ajkler is nu in balbezit. Ajkler geeft de bal voor. Dolfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolfini haalt uit met een fantastische trap. Marzi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
max - Boghossian Team 1:4

69e minuut.
Mark geeft een lange en hoge pass. Dolfini kopt de bal weg. Majerčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Majerčin draait met de bal, schiet en ... Marzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
max - Boghossian Team 1:5

70e minuut.
Buturić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajkler onderschept slim de pass. Ajkler passt de bal in één keer door. Majerčin is nu in balbezit. Majerčin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
max - Boghossian Team 1:6

79e minuut.
Lasheras rent richting de bal. Lasheras geeft een lange en hoge pass. Ajkler kopt de bal weg. Majerčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Majerčin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Majerčin is nu in balbezit. Majerčin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
max - Boghossian Team 1:7

84e minuut.
Kastelic speelt de bal door. Koniecpolski is nu in balbezit. Koniecpolski geeft de bal voor. Majerčin maakt een snoekduik en kopt de bal. Marzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
max - Boghossian Team 1:8

86e minuut.
Daar is Koniecpolski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koniecpolski geeft een hoge lob. Majerčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Majerčin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
max - Boghossian Team 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: max 46%, Boghossian Team 54%.
max - Boghossian Team 1:9