Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:26
  • Competitiewedstrijd: NB III.02
  • Stadion: BSE Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4895
BSE Hanyatt SL
Alap Tactiek erősek ellen
42% Balbezit 58%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 53.1
solid Schieten excellent
adequate Passen solid
good Verdedigen very good


4e minuut.
Michalski is nu in balbezit. Moraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Drenika tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drenika krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Roşoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşoga geeft de bal voor. Stertak bereikt de bal nog maar net als eerste. Drenika verovert de bal door een tackle van achteren. Drenika haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Stertak speelt de bal door. Ziegler probeert naar een medespeler te passen. Trūlis is nu in balbezit. Trūlis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Riggio de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Michalski probeert de bal aan de voet te houden. Vladić is nu in balbezit. Met opzet legt Vidić zijn tegenspeler op de grond. Vidić krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Vidić is nu in balbezit. Klungelig pakt Vidić de bal. Vidić passt de bal zonder na te denken. Trūlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Trūlis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Alesina geeft een lange en hoge pass. Vidić kopt de bal weg. Riggio heeft problemen om de bal te vangen. Trūlis rent richting de bal. Trūlis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Szviták kopt de bal weg. Michalski is nu in balbezit. Michalski probeert naar een medespeler te passen. Drenika rent richting de bal. Drenika haalt uit met een fantastische trap. Frollà verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSE - Hanyatt SL 1:0

34e minuut.
Alesina met de inworp. Vidić speelt de bal door. Trūlis is nu in balbezit. Trūlis haalt uit met een fantastische trap. Żelazowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BSE - Hanyatt SL 1:1

37e minuut.
Alesina probeert naar een medespeler te passen. Stertak is nu in balbezit. Stertak passt de bal in één keer door. Vidić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Riggio met een harde bal richting middenveld. Ziegler kopt de bal weg. Daar is Nyerges, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nyerges geeft de bal voor. Vidić krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Gracci speelt de bal door. Drenika rent richting de bal. Moraru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moraru krijgt een gele kaart. Açıkgöz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Praxedes komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Trūlis is nu in balbezit. Popielak verovert de bal door een tackle van achteren. Popielak passt de bal met de wreef. Praxedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Praxedes speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alesina geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Trūlis maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Inworp. Sagastume komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSE 54%, Hanyatt SL 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BSE - Hanyatt SL 1:1

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fros komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Klungelig pakt Vidić de bal. Żelazowski probeert naar een medespeler te passen. Michalski kopt de bal weg. Drenika is nu in balbezit. Drenika schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Alesina probeert de bal aan de voet te houden. Michalski begaat een overtreding. Alesina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Villanueva komt het veld opgelopen. Pinho komt het veld opgelopen. Ziegler zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Villanueva springt en kopt de bal. Żelazowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BSE - Hanyatt SL 1:2

65e minuut.
Praxedes raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ul komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Daar is Szviták, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drenika is nu in balbezit. Kapcsos rent richting de bal. Drenika onderschept slim de pass. Drenika haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Fros passt de bal met de wreef. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler probeert naar een medespeler te passen. Vidić is nu in balbezit. Vidić haalt uit met een fantastische trap. Żelazowski bokst de bal weg. Villanueva kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Zambrotta met een sublieme pass. Fros rent richting de bal. Fros geeft een hoge lob. Villanueva springt en kopt de bal. Paal! Vidić rent richting de bal. Vidić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BSE - Hanyatt SL 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSE 64%, Hanyatt SL 36%.
BSE - Hanyatt SL 1:3