Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:26
  • Competitiewedstrijd: NB III.02
  • Stadion: RoNaK Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 16701
RoNaK P.F.Z.
4-3-3v3 Tactiek 4-4-2-def
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 30
6 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
50.4 gemiddelde waardering 53.1
zeer goed Schieten uitmuntend
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Malić verovert de bal door een tackle van achteren. Malić speelt de bal door. Román speelt de bal door. Daar is Choszczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Choszczewski schiet op doel. Kovácsevics kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Bors geeft een hoge lob. Choszczewski heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Kopaniecki zijn tegenspeler op de grond. Kopaniecki is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

10e minuut.
Román kopt de bal weg. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Raffay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Raffay krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Malić speelt de bal door. Román heeft problemen om de bal te vangen. Román met een sublieme pass. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. Kovácsevics verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Czibor rent richting de bal. Czibor passt de bal in één keer door. Laki is nu in balbezit. Laki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RoNaK - P.F.Z. 0:1

33e minuut.
Román passt de bal in één keer door. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki rent richting de bal. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski draait met de bal, schiet en ... Kovácsevics probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Hompoth geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malić met een snelle inworp. Laki rent richting de bal. Laki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Vincze verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Román zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski draait met de bal, schiet en ... Kovácsevics verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Gárdián kopt de bal weg. Dobek is nu in balbezit. Gárdián speelt de bal door. Laki is nu in balbezit. Laki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Laki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arraztoa. Laki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gárdián zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Choszczewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Arraztoa maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Román kopt de bal weg. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski draait met de bal, schiet en ... Kovácsevics werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RoNaK - P.F.Z. 0:2

43e minuut.
Palicskó is nu in balbezit. Laki rent richting de bal. Gőz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gőz krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Arraztoa kopt de bal weg. Inworp. Malić met de inworp. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki schiet op doel. Kovácsevics probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RoNaK - P.F.Z. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RoNaK 68%, P.F.Z. 32%.
RoNaK - P.F.Z. 0:3

47e minuut.
Gonda onderschept slim de pass. Inworp. Vincze met een snelle inworp. Szőnyegi rent richting de bal. Szőnyegi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RoNaK - P.F.Z. 1:3

53e minuut.
Czibor kopt de bal weg. Choszczewski is nu in balbezit. Raffay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Choszczewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Laki wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Inworp. Eszes komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Hompoth is nu in balbezit. Hompoth geeft een hoge lob. Laki heeft problemen om de bal te vangen. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski schiet op doel. Kovácsevics kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Laki rent richting de bal. Laki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RoNaK - P.F.Z. 1:4

61e minuut.
Eszes bereikt de bal nog maar net als eerste. Eszes passt de bal zonder na te denken. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski draait met de bal, schiet en ... Kovácsevics werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RoNaK - P.F.Z. 1:5

65e minuut.
Czibor is nu in balbezit. Czibor passt de bal zonder na te denken. Choszczewski rent richting de bal. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. Kovácsevics werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Klungelig pakt Eszes de bal. Eszes speelt de bal door. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski schiet op doel. Kovácsevics werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RoNaK - P.F.Z. 1:6

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arató komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Raffay geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eszes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Choszczewski rent richting de bal. Choszczewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kovácsevics met een harde bal richting middenveld. Czibor kopt de bal weg. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski schiet op doel. Kovácsevics probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Choszczewski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Havasi komt het veld opgelopen.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szrnka komt het veld opgelopen. Arató zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Malić bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Eszes heeft problemen om de bal te vangen. Eszes passt de bal in één keer door. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RoNaK - P.F.Z. 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RoNaK 63%, P.F.Z. 37%.
RoNaK - P.F.Z. 1:7