Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Albert FlóriT.C. max
FULL Tactiek MAS2
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 56.7
uitstekend Schieten uitstekend
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Fonsalia onderschept slim de pass. Alvero rent richting de bal. Alvero passt de bal in één keer door. Majak rent richting de bal. Majak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Moreira kopt de bal weg. Lilik rent richting de bal. Lilik passt de bal in één keer door. Majak is nu in balbezit. Majak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Zvara kopt de bal weg. Lilik heeft problemen om de bal te vangen. Lilik speelt de bal door. Alvero rent richting de bal. Alvero geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Maximov rent richting de bal. Maximov geeft een hoge lob. Majak kopt de bal weg. Klungelig pakt Zioło de bal. Zioło haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Lilik rent richting de bal. Lilik passt de bal zonder na te denken. Zioło is nu in balbezit. Zioło draait met de bal, schiet en ... Gobbi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Tüfekçioğlu passt de bal in één keer door. Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüfekçioğlu maakt een afschuwelijke overtreding. Tüfekçioğlu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Albert FlóriT.C. 38%, max 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Albert FlóriT.C. - max 0:0

49e minuut.
Collin rent richting de bal. Collin geeft een lange en hoge pass. Alvero kopt de bal weg. Zioło is nu in balbezit. Zioło draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alvero met de inworp. Lilik speelt de bal door. Maximov is nu in balbezit. Maximov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Lasheras bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvero verovert de bal door een tackle van achteren. Alvero geeft de bal voor. Zioło bereikt de bal nog maar net als eerste. Zioło draait met de bal, schiet en ... Gobbi bokst de bal weg.

56e minuut.
Inworp. Maximov met de inworp. Neag rent richting de bal. Zvara onderschept slim de pass. Zvara geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pantke komt het veld opgelopen. González komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Rychlik met een sublieme pass. Neag rent richting de bal. Neag passt de bal met de wreef. Daar is González, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Borbély trapt de bal weg. Neag rent richting de bal. Neag geeft een lange en hoge pass. Borbély verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Noor is nu in balbezit. González onderschept slim de pass. González draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Albert FlóriT.C. - max 0:1

82e minuut.
Tüfekçioğlu geeft een lange en hoge pass. Daar is Zioło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dejonghe. Dejonghe krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Collin passt de bal in één keer door. Neag rent richting de bal. Neag geeft een hoge lob. González is nu in balbezit. González haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Albert FlóriT.C. - max 0:2

85e minuut.
Borbély met een sublieme pass. Alvero kopt de bal weg. Zioło bereikt de bal nog maar net als eerste. Zioło schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Albert FlóriT.C. - max 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Albert FlóriT.C. 50%, max 50%.
Albert FlóriT.C. - max 1:2