Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:24
  • Competitiewedstrijd: NB III.02
  • Stadion: Angel Park
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 16606
F.C Dusan Pámpom FC
tám3 Tactiek 001
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
56.3 gemiddelde waardering 67.1
formidabel Schieten formidabel
zeer goed Passen formidabel
uitstekend Verdedigen formidabel


7e minuut.
Andreánszky rent richting de bal. Spânu is nu in balbezit. Szeléndi bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreánszky verovert de bal door een tackle van achteren. Andreánszky draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Ardesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardesi geeft de bal voor. Joost kopt de bal weg. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Böjte passt de bal zonder na te denken. Ardesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardesi geeft de bal voor. Joost springt en kopt de bal. Plotár probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nikkari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Berényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurcsány verovert de bal door een tackle van achteren. Gyurcsány geeft een lange en hoge pass. Joost bereikt de bal nog maar net als eerste. Joost haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Catatau geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ardesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Joost is nu in balbezit. Joost haalt uit met een fantastische trap. Nikkari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Švéda geeft een lange en hoge pass. Inworp. Catatau met een snelle inworp. Böjte geeft een hoge lob. Joost krijgt zijn hoofd ertegen. Nikkari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Jiménez rent richting de bal. Jiménez schiet op doel. Bulat probeert de bal aan de voet te houden. Catatau geeft een lange en hoge pass. Jiménez springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - Pámpom FC 0:1

28e minuut.
Raffay geeft een lange en hoge pass. Jiménez kopt de bal weg. Plotár heeft problemen om de bal te vangen. Joost rent richting de bal. Joost draait met de bal, schiet en ... Nikkari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Bulat bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Joost is nu in balbezit. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Nikkari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Hiçkorkmaz heeft problemen om de bal te vangen. Berényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurcsány probeert naar een medespeler te passen. Berényi is nu in balbezit. Berényi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Jiménez is nu in balbezit. Bulat bereikt de bal nog maar net als eerste. Joost onderschept slim de pass. Joost draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - Pámpom FC 0:2

45e minuut.
Déri is nu in balbezit. Darnyi geeft de bal voor. Joost rent richting de bal. Joost haalt uit met een fantastische trap. Nikkari probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - Pámpom FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Dusan 55%, Pámpom FC 45%.
F.C Dusan - Pámpom FC 0:3

47e minuut.
Bulat geeft een hoge lob. Böjte rent richting de bal. Böjte met een sublieme pass. Catatau bereikt de bal nog maar net als eerste. Catatau haalt uit met een fantastische trap. Nikkari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Andreánszky is nu in balbezit. Szeléndi begaat een overtreding. Andreánszky is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kerényi met een snel genomen vrije trap. Andreánszky kopt de bal weg. Berényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Berényi schiet op doel. Sonora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - Pámpom FC 1:3

53e minuut.
Andreánszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Déri rent richting de bal. Ardesi begaat een overtreding. Ardesi krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Szeléndi passt de bal in één keer door. Ardesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardesi geeft de bal voor. Joost springt en kopt de bal. Nikkari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - Pámpom FC 1:4

56e minuut.
Plotár probeert naar een medespeler te passen. Sebők bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Böjte. Böjte krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Inworp. Béky komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Klungelig pakt Joost de bal. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez passt de bal in één keer door. Joost is nu in balbezit. Joost haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Böjte geeft de bal voor. Joost kopt de bal weg. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Nikkari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - Pámpom FC 1:5

76e minuut.
Daar is Andreánszky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Béky. Andreánszky is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ştefănescu met een snel genomen vrije trap. Andreánszky krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Ştefănescu passt de bal zonder na te denken. Andreánszky rent richting de bal. Darnyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreánszky onderschept slim de pass. Andreánszky schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Raffay bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreánszky onderschept slim de pass. Andreánszky schiet op doel. Sonora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - Pámpom FC 2:5

86e minuut.
Darnyi passt de bal met de wreef. Ardesi heeft problemen om de bal te vangen. Ardesi passt de bal zonder na te denken. Joost bereikt de bal nog maar net als eerste. Joost draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Dusan 52%, Pámpom FC 48%.
F.C Dusan - Pámpom FC 2:5