Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:24
  • Competitiewedstrijd: NB III.02
  • Stadion: Turul népe Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 15877
Turul népe RoNaK
442 Tactiek 4-3-3v3
62% Balbezit 38%
39% Spel op eigen helft 61%
23 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
64 gemiddelde waardering 50.6
formidabel Schieten uitstekend
formidabel Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


5e minuut.
Raffay controleert de bal met de borst. Raffay geeft een hoge lob. Czapiga kopt de bal weg. Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Gőz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gőz geeft een hoge lob. Bonicelli heeft problemen om de bal te vangen. Annus bereikt de bal nog maar net als eerste. Annus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Laszkiewicz met een sublieme pass. Spitzmüller rent richting de bal. Mikulski begaat een overtreding. Mikulski krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Spitzmüller raakt geblesseerd tijdens het duel. Kovácsevics zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Szőnyegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincze is nu in balbezit. Vincze geeft een lange en hoge pass. Annus is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Turul népe - RoNaK 0:1

14e minuut.
Roev probeert de bal aan de voet te houden. Roev geeft een hoge lob. Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt draait met de bal, schiet en ... Kovácsevics maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Roev probeert naar een medespeler te passen. Laszkiewicz rent richting de bal. Laszkiewicz passt de bal in één keer door. Zafertepe is nu in balbezit. Zafertepe geeft een lange en hoge pass. Kovácsevics verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mikulski is nu in balbezit. Mikulski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Laszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Zafertepe is nu in balbezit. Zafertepe passt de bal met de wreef. Isbrandt is nu in balbezit. Isbrandt haalt uit met een fantastische trap. Kovácsevics bokst de bal weg.

22e minuut.
Zafertepe probeert de bal met de borst te controleren. Zafertepe geeft de bal voor. Raffay heeft problemen om de bal te vangen. Mikulski rent richting de bal. Mikulski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Mikulski rent richting de bal. Laszkiewicz geeft een hoge lob. Isbrandt is nu in balbezit. Isbrandt haalt uit met een fantastische trap. Kovácsevics werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Isbrandt speelt de bal door. Zafertepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Zafertepe geeft een hoge lob. Mikulski maakt een snoekduik en kopt de bal. Kovácsevics werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Raffay onderschept slim de pass. Raffay geeft de bal voor. Szőnyegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szőnyegi schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Roev controleert de bal met de borst. Roev geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Arraztoa de bal. Isbrandt rent richting de bal. Isbrandt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Vincze met een snelle inworp. Dobek is nu in balbezit. Dobek passt de bal in één keer door. Annus rent richting de bal. Annus schiet op doel. Csankó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Czapiga geeft een lange en hoge pass. Mikulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Arraztoa maakt een afschuwelijke overtreding. Arraztoa krijgt een gele kaart. Mikulski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Munzur komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turul népe 36%, RoNaK 64%.
Turul népe - RoNaK 0:1

47e minuut.
Laszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Bala rent richting de bal. Bala passt de bal in één keer door. Szőnyegi rent richting de bal. Szőnyegi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Czapiga passt de bal zonder na te denken. Munzur bereikt de bal nog maar net als eerste. Munzur geeft de bal voor. Mikulski rent richting de bal. Mikulski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Gőz is nu in balbezit. Gőz passt de bal met de wreef. Palicskó rent richting de bal. Palicskó draait met de bal, schiet en ... Csankó maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turul népe - RoNaK 0:2

60e minuut.
Hompoth geeft de bal voor. Bala kopt de bal weg. Mikulski rent richting de bal. Mikulski geeft een lange en hoge pass. Isbrandt springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turul népe - RoNaK 1:2

62e minuut.
Munzur probeert naar een medespeler te passen. Daar is Isbrandt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isbrandt probeert naar een medespeler te passen. Mikulski is nu in balbezit. Mikulski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Munzur met een sublieme pass. Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt passt de bal zonder na te denken. Mikulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulski draait met de bal, schiet en ... Kovácsevics kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Roev zal de hoekschop nemen. Arraztoa heeft problemen om de bal te vangen. Isbrandt geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Laszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Munzur bereikt de bal nog maar net als eerste. Munzur probeert naar een medespeler te passen. Laszkiewicz is nu in balbezit. Laszkiewicz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Hoàng Lâm met een sublieme pass. Roev rent richting de bal. Roev passt de bal met de wreef. Mikulski is nu in balbezit. Mikulski haalt uit met een fantastische trap. Kovácsevics probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Munzur bereikt de bal nog maar net als eerste. Munzur geeft een hoge lob. Mikulski is nu in balbezit. Isbrandt rent richting de bal. Isbrandt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Hoàng Lâm onderschept slim de pass. Hoàng Lâm passt de bal zonder na te denken. Mikulski is nu in balbezit. Roev is nu in balbezit. Roev geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
González del Campo geeft de bal voor. Vincze geeft een lange en hoge pass. Annus rent richting de bal. Annus draait met de bal, schiet en ... Csankó maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turul népe - RoNaK 1:3

84e minuut.
Mikulski rent richting de bal. Raffay is nu in balbezit. Raffay geeft een lange en hoge pass. Mikulski rent richting de bal. Mikulski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Raffay is nu in balbezit. Raffay geeft de bal voor. Szőnyegi is nu in balbezit. Szőnyegi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Turul népe - RoNaK 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turul népe 42%, RoNaK 58%.
Turul népe - RoNaK 1:4