Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:24
  • Competitiewedstrijd: NB III.02
  • Stadion: P.F.Z. Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 10815
P.F.Z. raktor fc
4-4-2-def Tactiek Biztonsagos
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
16 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 48.3
excellent Schieten adequate
very good Passen solid
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Gorzawski onderschept slim de pass. Gárdián verovert de bal door een tackle van achteren. Gárdián passt de bal in één keer door. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Malić speelt de bal door. Román is nu in balbezit. Román passt de bal met de wreef. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski schiet op doel. Ruzsa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Román geeft de bal voor. Choszczewski kan de bal niet met de borst controleren. Deioannon begaat een overtreding. Deioannon krijgt een gele kaart. Choszczewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Román met een snel genomen vrije trap. Choszczewski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Daar is Deioannon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolkan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Choszczewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Choszczewski neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
P.F.Z. - raktor fc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.F.Z. 52%, raktor fc 48%.
P.F.Z. - raktor fc 1:0

47e minuut.
Sass passt de bal zonder na te denken. Ağaoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Czibor geeft een lange en hoge pass. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. Ruzsa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
P.F.Z. - raktor fc 2:0

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Eszes komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Gárdián passt de bal zonder na te denken. Czibor is nu in balbezit. Czibor passt de bal zonder na te denken. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki haalt uit met een fantastische trap. Ruzsa bokst de bal weg.

59e minuut.
Eszes is nu in balbezit. Eszes met een sublieme pass. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. Ruzsa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
P.F.Z. - raktor fc 3:0

60e minuut.
Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Eszes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quiroz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Raksányi komt het veld opgelopen. Gilyán komt het veld opgelopen. Linka komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Gárdián rent richting de bal. Gilyán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gárdián is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zele met een snel genomen vrije trap. Gilyán kan de bal niet met de borst controleren. Choszczewski is nu in balbezit. Laki is nu in balbezit. Laki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Gilyán geeft de bal voor. Malić speelt de bal door. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
P.F.Z. - raktor fc 4:0

73e minuut.
Doeltrap. Arató komt het veld opgelopen.

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Havasi komt het veld opgelopen. Balke komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Czibor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáfár begaat een overtreding. Czibor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szrnka komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Balke rent richting de bal. Skabowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balke is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gárdián wilt de vrije trap nemen. Choszczewski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P.F.Z. - raktor fc 5:0

87e minuut.
Czibor verovert de bal door een tackle van achteren. Czibor passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Choszczewski de bal. Choszczewski schiet op doel. Ruzsa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P.F.Z. - raktor fc 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.F.Z. 48%, raktor fc 52%.
P.F.Z. - raktor fc 6:0