Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 18:23
  • Competitiewedstrijd: NB III.02
  • Stadion: P.F.Z. Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14019
P.F.Z. F.C Dusan
4-4-2-def Tactiek tám3
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
19 Doelpogingen 4
6 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
58.2 gemiddelde waardering 53.1
excellent Schieten good
very good Passen solid
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Ştefănescu probeert naar een medespeler te passen. Déri rent richting de bal. Malić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Malić krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Román probeert naar een medespeler te passen. Laki is nu in balbezit. Bulat rent richting de bal. Balke bereikt de bal nog maar net als eerste. Balke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Gárdián is nu in balbezit. Gárdián passt de bal zonder na te denken. Hóman rent richting de bal. Laki onderschept slim de pass. Laki schiet op doel. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Zele geeft een hoge lob. Czibor kopt de bal weg. Daar is Plotár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Ştefănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănescu passt de bal met de wreef. Rezes met een sublieme pass. Stumpf bereikt de bal nog maar net als eerste. Stumpf haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
P.F.Z. - F.C Dusan 0:1

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gárdián met een snelle inworp. Malić speelt de bal door. Laki is nu in balbezit. Laki haalt uit met een fantastische trap. Andreánszky bokst de bal weg.

31e minuut.
Vincze rent richting de bal. Stumpf begaat een overtreding. Vincze is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gárdián zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ştefănescu is nu in balbezit. Czibor onderschept slim de pass. Czibor passt de bal in één keer door. Laki rent richting de bal. Laki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Román rent richting de bal. Román geeft een hoge lob. Laki maakt een snoekduik en kopt de bal. Bulat probeert de bal aan de voet te houden. Andreánszky probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Román bereikt de bal nog maar net als eerste. Román geeft een lange en hoge pass. Plotár is nu in balbezit. Laki onderschept slim de pass. Laki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
P.F.Z. - F.C Dusan 1:1

43e minuut.
Bulat geeft een hoge lob. Inworp. Malić met de inworp. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.F.Z. 41%, F.C Dusan 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
P.F.Z. - F.C Dusan 1:1

46e minuut.
Rezes rent richting de bal. Román onderschept slim de pass. Román passt de bal zonder na te denken. Balke bereikt de bal nog maar net als eerste. Balke haalt uit met een fantastische trap. Andreánszky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Hóman de bal. Balke bereikt de bal nog maar net als eerste. Balke haalt uit met een fantastische trap. Andreánszky maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P.F.Z. - F.C Dusan 2:1

53e minuut.
Gárdián verovert de bal door een tackle van achteren. Gárdián probeert naar een medespeler te passen. Kerényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Balke verovert de bal door een tackle van achteren. Balke schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Balke rent richting de bal. Balke haalt uit met een fantastische trap. Andreánszky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Laki rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Plotár geeft een lange en hoge pass. Inworp. Malić met een snelle inworp. Laki is nu in balbezit. Laki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Czibor passt de bal zonder na te denken. Daar is Román, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Román passt de bal met de wreef. Balke rent richting de bal. Balke schiet op doel. Andreánszky bokst de bal weg.

66e minuut.
Buitenspel voor Stumpf. Goede buitenspelval van de verdediging. Eszes komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Czibor bereikt de bal nog maar net als eerste. Czibor geeft een lange en hoge pass. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki schiet op doel. Andreánszky probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
P.F.Z. - F.C Dusan 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.F.Z. 37%, F.C Dusan 63%.
P.F.Z. - F.C Dusan 3:1