Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-28 18:24
  • Competitiewedstrijd: NB III.02
  • Stadion: raktor fc Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 27946
raktor fc RoNaK
Biztonsagos Tactiek 4-3-3v3
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
53.9 gemiddelde waardering 51.2
very good Schieten formidable
very good Passen adequate
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Sáfár is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dobek. Sáfár is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lisboa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sáfár springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Daar is Raffay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopaniecki rent richting de bal. Végvári onderschept slim de pass. Végvári haalt uit met een fantastische trap. Babos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
raktor fc - RoNaK 1:0

11e minuut.
Gorzawski probeert naar een medespeler te passen. Lassalle rent richting de bal. Lassalle probeert naar een medespeler te passen. Végvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Végvári schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
raktor fc - RoNaK 2:0

12e minuut.
Hompoth onderschept slim de pass. Hompoth probeert naar een medespeler te passen. Vincze probeert naar een medespeler te passen. Annus is nu in balbezit. Annus haalt uit met een fantastische trap. Hargreaves verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Dobek rent richting de bal. Guillemot met een sublieme pass. Sáfár is nu in balbezit. Lisboa rent richting de bal. Lisboa draait met de bal, schiet en ... Babos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Graaven zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guillemot is nu in balbezit. Guillemot passt de bal in één keer door. Lisboa is nu in balbezit. Lisboa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
raktor fc - RoNaK 3:0

20e minuut.
Vincze rent richting de bal. Vincze speelt de bal door. Szőnyegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szőnyegi draait met de bal, schiet en ... Hargreaves maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
raktor fc - RoNaK 3:1

25e minuut.
Arraztoa kopt de bal weg. Lassalle is nu in balbezit. Lassalle geeft een lange en hoge pass. Sáfár krijgt zijn hoofd ertegen. Babos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
raktor fc - RoNaK 4:1

33e minuut.
Dobek met een sublieme pass. Lassalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lassalle passt de bal zonder na te denken. Guillemot geeft een lange en hoge pass. Sáfár krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Babos trapt de bal weg. Lisboa kopt de bal weg. Sáfár bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáfár draait met de bal, schiet en ... Babos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
raktor fc - RoNaK 5:1

42e minuut.
Gorzawski met de inworp. Lassalle is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vincze. Vincze krijgt een gele kaart. Lassalle is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lisboa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sáfár rent richting de bal. Sáfár draait met de bal, schiet en ... Babos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Vincze passt de bal zonder na te denken. Potopa bereikt de bal nog maar net als eerste. Annus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Annus krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: raktor fc 42%, RoNaK 58%.
raktor fc - RoNaK 5:1

47e minuut.
Végvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaniecki onderschept slim de pass. Kopaniecki geeft een hoge lob. Szőnyegi rent richting de bal. Szőnyegi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Lassalle rent richting de bal. Lassalle passt de bal met de wreef. Végvári rent richting de bal. Végvári draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Lód probeert naar een medespeler te passen. Gőz heeft problemen om de bal te vangen. Guillemot speelt de bal door. Sáfár is nu in balbezit. Sáfár schiet op doel. Babos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Sáfár passt de bal in één keer door. Graaven bereikt de bal nog maar net als eerste. Graaven met een sublieme pass. Sáfár rent richting de bal. Sáfár draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
raktor fc - RoNaK 6:1

67e minuut.
Klungelig pakt Hompoth de bal. Sáfár is nu in balbezit. Sáfár passt de bal zonder na te denken. Graaven bereikt de bal nog maar net als eerste. Graaven geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Szőnyegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzawski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szőnyegi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pöschl komt het veld opgelopen. Gilyán komt het veld opgelopen. Linka komt het veld opgelopen. Berić komt het veld opgelopen. Raksányi komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Graaven bereikt de bal nog maar net als eerste. Graaven met een sublieme pass. Berić rent richting de bal. Berić haalt uit met een fantastische trap. Babos probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Graaven is nu in balbezit. Graaven geeft de bal voor. Pöschl rent richting de bal. Pöschl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
raktor fc - RoNaK 7:1

73e minuut.
Palicskó met een sublieme pass. Annus is nu in balbezit. Annus passt de bal zonder na te denken. Szőnyegi heeft problemen om de bal te vangen. Szőnyegi schiet op doel. Hargreaves kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Dobek passt de bal in één keer door. Vincze bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincze passt de bal met de wreef. Szőnyegi rent richting de bal. Szőnyegi geeft een lange en hoge pass. Hargreaves kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: raktor fc 43%, RoNaK 57%.
raktor fc - RoNaK 7:1