Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rákosmenti PC Kolhoz Lila Vandálok
rabib Tactiek 424
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.3 gemiddelde waardering 65
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Rycerz probeert naar een medespeler te passen. Lam bereikt de bal nog maar net als eerste. Piroska tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piroska krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Picamilho onderschept slim de pass. Picamilho speelt de bal door. Podmaniczky rent richting de bal. Podmaniczky geeft een hoge lob. Ferrao maakt een snoekduik en kopt de bal. Zocca bokst de bal weg.

16e minuut.
Cerezo kopt de bal weg. Podmaniczky heeft problemen om de bal te vangen. Podmaniczky speelt de bal door. Taveggia rent richting de bal. Taveggia haalt uit met een fantastische trap. Zocca bokst de bal weg.

18e minuut.
Podmaniczky met een sublieme pass. Ferrao bereikt de bal nog maar net als eerste. Laptenoc legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ferrao raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ferrao neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Cerezo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rycerz de bal. Rycerz passt de bal met de wreef. Taveggia rent richting de bal. Taveggia haalt uit met een fantastische trap. Zocca bokst de bal weg.

29e minuut.
da Cachaça heeft problemen om de bal te vangen. Kwok On rent richting de bal. Kwok On probeert naar een medespeler te passen. Santa-Rita is nu in balbezit. Santa-Rita haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Frunză passt de bal in één keer door. Maliszewski heeft problemen om de bal te vangen. Maliszewski geeft een hoge lob. Ferrao kopt de bal weg. Lam bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Rycerz geeft een hoge lob. Kwok On is nu in balbezit. Kwok On speelt de bal door. Santa-Rita bereikt de bal nog maar net als eerste. Santa-Rita draait met de bal, schiet en ... Szczypiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rákosmenti PC Kolhoz 50%, Lila Vandálok 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rákosmenti PC Kolhoz - Lila Vandálok 0:0

52e minuut.
Piroska verovert de bal door een tackle van achteren. Piroska passt de bal in één keer door. Podmaniczky rent richting de bal. Podmaniczky geeft een lange en hoge pass. Ferrao springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Laptenoc speelt de bal door. Rycerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycerz passt de bal zonder na te denken. Gogoncea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoncea geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Berton met een sublieme pass. Bruce rent richting de bal. Bruce speelt de bal door. Depinois bereikt de bal nog maar net als eerste. Depinois draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Frunză verovert de bal door een tackle van achteren. Frunză passt de bal met de wreef. Podmaniczky speelt de bal door. Ferrao is nu in balbezit. Ferrao schiet op doel. Zocca bokst de bal weg.

88e minuut.
Podmaniczky met een sublieme pass. Rycerz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kosonen is nu in balbezit. Ferrao verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrao draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Piroska de bal. Ferrao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrao haalt uit met een fantastische trap. Zocca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rákosmenti PC Kolhoz 49%, Lila Vandálok 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rákosmenti PC Kolhoz - Lila Vandálok 0:0