Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester FC Fehérvár Nyíregyháza Spartacus FC
pilu fulldef Tactiek 4-1-2-1-2
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
19 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
62.6 gemiddelde waardering 56.4
formidabel Schieten solide
formidabel Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Csigér passt de bal in één keer door. Harangi is nu in balbezit. Harangi passt de bal zonder na te denken. Dankó is nu in balbezit. Dankó schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Harangi passt de bal zonder na te denken. Dankó bereikt de bal nog maar net als eerste. Porath tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dankó wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Dankó kan niet meer verder spelen. Lizer komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Harangi geeft een hoge lob. Klemczyk kopt de bal weg. Sallai heeft problemen om de bal te vangen. Lizer rent richting de bal. Lizer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Larue geeft de bal voor. Lizer kopt de bal weg. Klemczyk rent richting de bal. Klemczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester FC Fehérvár - Nyíregyháza Spartacus FC 1:0

21e minuut.
Šindler met een sublieme pass. Haznadar kopt de bal weg. Klungelig pakt Turienzo Álvarez de bal. Carolina is nu in balbezit. Carolina schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Klemczyk is nu in balbezit. Lizer is nu in balbezit. Sallai legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lizer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Harangi neemt de penalty, wat een uithaal! Šindler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester FC Fehérvár - Nyíregyháza Spartacus FC 2:0

26e minuut.
Stancarone passt de bal met de wreef. Turienzo Álvarez probeert naar een medespeler te passen. Pikrt is nu in balbezit. Pikrt geeft een hoge lob. Klemczyk krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Lizer is nu in balbezit. Sallai rent richting de bal. Klemczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Lizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizer draait met de bal, schiet en ... Šindler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Harangi geeft een lange en hoge pass. Klemczyk kopt de bal weg. Lizer heeft problemen om de bal te vangen. Lizer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Šindler trapt de bal weg. Turienzo Álvarez kopt de bal weg. Lizer rent richting de bal. Lizer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Radnai is nu in balbezit. Harangi onderschept slim de pass. Harangi probeert naar een medespeler te passen. Lizer is nu in balbezit. Lizer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Doeltrap. Šindler met een harde bal richting middenveld. Haznadar kopt de bal weg. Radnai bereikt de bal nog maar net als eerste. Radnai geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Porath verovert de bal door een tackle van achteren. Porath geeft een hoge lob. Turienzo Álvarez kan de bal niet met de borst controleren. Carolina rent richting de bal. Carolina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Pikrt geeft een lange en hoge pass. Klemczyk rent richting de bal. Merényi rent richting de bal. Lizer onderschept slim de pass. Lizer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Lizer kan de bal niet met de borst controleren. Merényi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lizer raakt geblesseerd tijdens het duel. Pikrt zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lizer springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester FC Fehérvár 44%, Nyíregyháza Spartacus FC 56%.
Manchester FC Fehérvár - Nyíregyháza Spartacus FC 2:0

47e minuut.
García Eguren controleert de bal met de borst. Barta rent richting de bal. García Eguren legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! García Eguren krijgt een gele kaart. Barta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Haznadar kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Guasca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Harangi kopt de bal weg. Lizer controleert de bal met de borst. Donarelli rent richting de bal. Lizer verovert de bal door een tackle van achteren. Lizer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Lizer kopt de bal weg. Klemczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Káposzta. Káposzta krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Harangi is nu in balbezit. Harangi passt de bal met de wreef. Lizer rent richting de bal. Lizer draait met de bal, schiet en ... Šindler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester FC Fehérvár - Nyíregyháza Spartacus FC 3:0

73e minuut.
Csigér geeft een lange en hoge pass. Lizer kopt de bal weg. Donarelli is nu in balbezit. Klemczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Klemczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Lizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Porath bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizer onderschept slim de pass. Lizer schiet op doel. Šindler maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

87e minuut.
Larue geeft een lange en hoge pass. Barta probeert de bal aan de voet te houden. Merényi rent richting de bal. Merényi geeft een lange en hoge pass. Barta maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester FC Fehérvár 57%, Nyíregyháza Spartacus FC 43%.
Manchester FC Fehérvár - Nyíregyháza Spartacus FC 3:0