Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:26
  • Competitiewedstrijd: NB III.03
  • Stadion: Castle FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3864
Castle FC Manchester United F.C. mufc
352ray Tactiek qwe
47% Balbezit 53%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 49
weak Schieten very good
average Passen average
weak Verdedigen good


4e minuut.
Dowgwiłło rent richting de bal. Urfi begaat een overtreding. Dowgwiłło raakt geblesseerd tijdens het duel. Dodrescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dobos kan de bal niet met de borst controleren. Gwadera rent richting de bal. Gwadera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Zazhigalov de bal. Stângă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Joó rent richting de bal. Kalosz onderschept slim de pass. Kalosz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Castle FC - Manchester United F.C. mufc 0:1

5e minuut.
Kalosz rent richting de bal. Zazhigalov onderschept slim de pass. Zazhigalov speelt de bal door. Gwadera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwadera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Stângă trapt de bal weg van het doel. Kalosz kopt de bal weg. Klungelig pakt Urfi de bal. Gwadera rent richting de bal. Gwadera schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dowgwiłło is nu in balbezit. Dowgwiłło draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Castle FC - Manchester United F.C. mufc 0:2

8e minuut.
Klungelig pakt Galgóczy de bal. Kalosz verovert de bal door een tackle van achteren. Kalosz passt de bal met de wreef. Gwadera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwadera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Joó met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Dézsi de bal. Filczyk met een sublieme pass. Gwadera probeert de bal met de borst te controleren. Gwadera schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Castle FC - Manchester United F.C. mufc 0:3

15e minuut.
Dodrescu rent richting de bal. Szekfű is nu in balbezit. Dodrescu onderschept slim de pass. Dowgwiłło is nu in balbezit. Dowgwiłło draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Stănciulescu geeft een lange en hoge pass. Zazhigalov heeft problemen om de bal te vangen. Kalosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalosz draait met de bal, schiet en ... Stângă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Castle FC - Manchester United F.C. mufc 0:4

24e minuut.
Szaniawski probeert naar een medespeler te passen. Dowgwiłło is nu in balbezit. Dodrescu is nu in balbezit. Dodrescu passt de bal zonder na te denken. Gwadera rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Dézsi speelt de bal door. Szekfű bereikt de bal nog maar net als eerste. Szekfű passt de bal in één keer door. Gwadera is nu in balbezit. Gwadera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Klungelig pakt Dézsi de bal. Kalosz is nu in balbezit. Kalosz passt de bal in één keer door. Gwadera rent richting de bal. Gwadera schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Dodrescu rent richting de bal. Dodrescu geeft de bal voor. Gwadera kopt de bal weg. Kalosz is nu in balbezit. Kalosz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Szaniawski geeft een lange en hoge pass. Gwadera is nu in balbezit. Daar is Gwadera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gwadera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Castle FC - Manchester United F.C. mufc 0:5

36e minuut.
Dowgwiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgwiłło geeft een lange en hoge pass. Kalosz kopt de bal weg. Gwadera is nu in balbezit. Gwadera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Castle FC - Manchester United F.C. mufc 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castle FC 76%, Manchester United F.C. mufc 24%.
Castle FC - Manchester United F.C. mufc 0:6

46e minuut.
Kalosz is nu in balbezit. Sugár tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kalosz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stănciulescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gwadera is nu in balbezit. Gwadera haalt uit met een fantastische trap. Stângă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Castle FC - Manchester United F.C. mufc 0:7

47e minuut.
Szekfű probeert naar een medespeler te passen. Filczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Filczyk geeft de bal voor. Gwadera is nu in balbezit. Gwadera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gwadera rent richting de bal. Gwadera draait met de bal, schiet en ... Stângă bokst de bal weg. Daar is Kalosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalosz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Castle FC - Manchester United F.C. mufc 0:8

54e minuut.
Filczyk speelt de bal door. Gwadera is nu in balbezit. Joó tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Joó krijgt een gele kaart. Gwadera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gwadera wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Ganchev probeert naar een medespeler te passen. Dodrescu geeft een lange en hoge pass. Kalosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwadera is nu in balbezit. Gwadera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Castle FC - Manchester United F.C. mufc 0:9

63e minuut.
Dodrescu passt de bal in één keer door. Dowgwiłło speelt de bal door. Gwadera heeft problemen om de bal te vangen. Gwadera draait met de bal, schiet en ... Stângă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Filczyk passt de bal met de wreef. Gwadera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwadera passt de bal zonder na te denken. Kalosz rent richting de bal. Kalosz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Filczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Filczyk geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Dobos de bal onder controle te krijgen. Gwadera is nu in balbezit. Gwadera haalt uit met een fantastische trap. Stângă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Dézsi rent richting de bal. Dodrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dodrescu geeft een lange en hoge pass. Kalosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalosz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Filczyk passt de bal in één keer door. Dodrescu is nu in balbezit. Dodrescu geeft een hoge lob. Gwadera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwadera schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kalosz rent richting de bal. Kalosz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Stângă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castle FC 70%, Manchester United F.C. mufc 30%.
Castle FC - Manchester United F.C. mufc 0:9