Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REAL MADRID 23 TH Balmaz FC
352 Tactiek 433
60% Balbezit 40%
26% Spel op eigen helft 74%
28 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 32.8
goed Schieten redelijk
goed Passen matig
solide Verdedigen matig


11e minuut.
van der Wiel verovert de bal door een tackle van achteren. van der Wiel speelt de bal door. Rezk met een sublieme pass. Klungelig pakt Stawicki de bal. Stawicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
van der Wiel onderschept slim de pass. Rezk is nu in balbezit. van der Wiel bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Wiel draait met de bal, schiet en ... Skočdolesa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID 23 - TH Balmaz FC 1:0

15e minuut.
Várhidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski onderschept slim de pass. Grzymkowski met een sublieme pass. van der Wiel rent richting de bal. van der Wiel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Ulaşan kopt de bal weg. Rezk is nu in balbezit. Huszti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rezk raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rezk kan niet meer verder spelen. Asaf komt het veld opgelopen. Ulaşan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stawicki is nu in balbezit. Stawicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID 23 - TH Balmaz FC 2:0

28e minuut.
Asaf speelt de bal door. Klungelig pakt van der Wiel de bal. van der Wiel draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Slampák de bal. Skočdolesa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID 23 - TH Balmaz FC 3:0

35e minuut.
Grzymkowski kopt de bal weg. Huszti bereikt de bal nog maar net als eerste. Asaf onderschept slim de pass. Asaf met een sublieme pass. van der Wiel bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Giovennazzi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nunes probeert de bal met de borst te controleren. Stawicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawicki geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Zolj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soresina rent richting de bal. Met opzet legt Giovennazzi zijn tegenspeler op de grond. Giovennazzi krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Kalac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalac geeft een hoge lob. Rajk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stawicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawicki geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Huszti is nu in balbezit. Asaf verovert de bal door een tackle van achteren. Asaf passt de bal in één keer door. Stawicki is nu in balbezit. Stawicki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kalac met een sublieme pass. Asaf heeft problemen om de bal te vangen. Huszti rent richting de bal. Asaf verovert de bal door een tackle van achteren. Asaf geeft de bal voor. Paal!

45e minuut.
Gioldanis passt de bal zonder na te denken. Soresina bereikt de bal nog maar net als eerste. Soresina passt de bal met de wreef. Várhidi is nu in balbezit. Várhidi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL MADRID 23 33%, TH Balmaz FC 67%.
REAL MADRID 23 - TH Balmaz FC 3:0

46e minuut.
Zolj bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolj passt de bal in één keer door. Daar is Pajuvesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stawicki rent richting de bal. Stawicki schiet op doel. Skočdolesa bokst de bal weg. Stawicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawicki draait met de bal, schiet en ... Skočdolesa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID 23 - TH Balmaz FC 4:0

48e minuut.
Csekei met de inworp. Ulaşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Soresina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Soresina krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Giovennazzi onderschept slim de pass. Giovennazzi probeert naar een medespeler te passen. Stawicki kan de bal niet met de borst controleren. Stawicki haalt uit met een fantastische trap. Skočdolesa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
van der Wiel speelt de bal door. Stawicki is nu in balbezit. Pajuvesi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stawicki roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Stawicki kan niet meer verder spelen. Mamute komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Slampák geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kalac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mamute is nu in balbezit. Mamute draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Mamute passt de bal in één keer door. Giovennazzi rent richting de bal. Giovennazzi speelt de bal door. van der Wiel bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Wiel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Grzymkowski kopt de bal weg. Asaf is nu in balbezit. Asaf passt de bal zonder na te denken. Daar is van der Wiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van der Wiel schiet op doel. Skočdolesa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Skočdolesa met een harde bal richting middenveld. Ulaşan kopt de bal weg. Daar is Csekei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van der Wiel verovert de bal door een tackle van achteren. van der Wiel schiet op doel. Skočdolesa bokst de bal weg.

70e minuut.
Inworp. Giovennazzi met een snelle inworp. van der Wiel geeft een lange en hoge pass. Mamute rent richting de bal. Mamute draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Slampák geeft een hoge lob. Várhidi heeft problemen om de bal te vangen. Ulaşan speelt de bal door. Asaf is nu in balbezit. Asaf draait met de bal, schiet en ... Skočdolesa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Asaf probeert naar een medespeler te passen. Ulaşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulaşan passt de bal zonder na te denken. van der Wiel is nu in balbezit. van der Wiel draait met de bal, schiet en ... Skočdolesa bokst de bal weg. Mamute rent richting de bal. Mamute draait met de bal, schiet en ... Skočdolesa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mamute rent richting de bal. Mamute haalt uit met een fantastische trap. Skočdolesa bokst de bal weg. Mamute rent richting de bal. Mamute schiet op doel. van der Wiel rent richting de bal. van der Wiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID 23 - TH Balmaz FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL MADRID 23 19%, TH Balmaz FC 81%.
REAL MADRID 23 - TH Balmaz FC 5:0