Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lila Vandálok Berettyóújfalu FC
424 Tactiek fzgólatt
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 26
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
64.4 gemiddelde waardering 60
uitstekend Schieten uitstekend
formidabel Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Gorzeński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barkó rent richting de bal. Barkó passt de bal met de wreef. Daar is Căliman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Căliman schiet op doel. Szczypiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Cardarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maliszewski. Cardarelli raakt geblesseerd tijdens het duel. Cardarelli wilt de vrije trap nemen. Majslak krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Cardarelli met een snelle inworp. Barkó geeft een lange en hoge pass. Căliman kopt de bal weg. Majslak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majslak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Frunză rent richting de bal. Frunză passt de bal in één keer door. Podmaniczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Podmaniczky geeft een lange en hoge pass. Ferrao maakt een snoekduik en kopt de bal. Hastings bokst de bal weg.

20e minuut.
Căliman heeft problemen om de bal te vangen. Cerezo rent richting de bal. Majslak onderschept slim de pass. Căliman bereikt de bal nog maar net als eerste. Căliman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Szczypiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Klungelig pakt Barkó de bal. Barkó speelt de bal door. Căliman probeert naar een medespeler te passen. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wilhelm komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Klungelig pakt Gorzeński de bal. Barkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkó probeert naar een medespeler te passen. Căliman bereikt de bal nog maar net als eerste. Căliman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Cardarelli rent richting de bal. Cardarelli geeft een lange en hoge pass. Wilhelm probeert naar een medespeler te passen. Căliman rent richting de bal. Căliman draait met de bal, schiet en ... Szczypiński bokst de bal weg. Majslak heeft problemen om de bal te vangen. Majslak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lila Vandálok - Berettyóújfalu FC 0:1

43e minuut.
Gorzeński rent richting de bal. Gorzeński geeft een hoge lob. Căliman rent richting de bal. Wilhelm bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilhelm draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Barkó is nu in balbezit. Barkó geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Majslak de bal. Căliman bereikt de bal nog maar net als eerste. Căliman haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Doeltrap. Di Riso komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Cardarelli geeft een hoge lob. Frunză met een sublieme pass. Podmaniczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Podmaniczky geeft een hoge lob. Ferrao maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lila Vandálok 48%, Berettyóújfalu FC 52%.
Lila Vandálok - Berettyóújfalu FC 0:1

47e minuut.
Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits passt de bal met de wreef. Cardarelli geeft een lange en hoge pass. Căliman is nu in balbezit. Căliman schiet op doel. Szczypiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Majslak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Majslak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wilhelm maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Daar is Gorzeński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorzeński geeft een lange en hoge pass. Daar is Wilhelm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Căliman rent richting de bal. Căliman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Nalot speelt de bal door. Gorzeński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lam schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lam krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Căliman passt de bal in één keer door. Majslak rent richting de bal. Majslak speelt de bal door. Wilhelm is nu in balbezit. Wilhelm schiet op doel. Szczypiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Gorzeński met de inworp. Barkó is nu in balbezit. Barkó probeert naar een medespeler te passen. Wilhelm rent richting de bal. Wilhelm draait met de bal, schiet en ... Szczypiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Maliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilhelm onderschept slim de pass. Wilhelm passt de bal zonder na te denken. Majslak is nu in balbezit. Majslak draait met de bal, schiet en ... Szczypiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Căliman is nu in balbezit. Căliman haalt uit met een fantastische trap. Szczypiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Barkó probeert de bal met de borst te controleren. Frunză probeert naar een medespeler te passen. Podmaniczky rent richting de bal. Podmaniczky geeft een hoge lob. Ferrao maakt een snoekduik en kopt de bal. Hastings kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Ferrao kopt de bal weg. Lam rent richting de bal. Lam passt de bal met de wreef. Ferrao rent richting de bal. Ferrao draait met de bal, schiet en ... Hastings probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Cardarelli probeert naar een medespeler te passen. Gorzeński rent richting de bal. Gorzeński probeert naar een medespeler te passen. Căliman rent richting de bal. Căliman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Taveggia is nu in balbezit. Taveggia probeert naar een medespeler te passen. Ferrao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrao draait met de bal, schiet en ... Di Riso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Barkó met een sublieme pass. Căliman bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cerezo. Căliman wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Căliman kan niet meer verder spelen. Parascandolo komt het veld opgelopen. Barkó komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Majslak krijgt zijn hoofd ertegen. Szczypiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lila Vandálok - Berettyóújfalu FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lila Vandálok 52%, Berettyóújfalu FC 48%.
Lila Vandálok - Berettyóújfalu FC 0:2