Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rákosmenti PC Kolhoz AJAX Budapest
rabib Tactiek 42112
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
62.1 gemiddelde waardering 59.2
formidabel Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Berton passt de bal met de wreef. Gogoncea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoncea geeft de bal voor. Depinois is nu in balbezit. Depinois draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Qarayev speelt de bal door. Kwok On rent richting de bal. Kwok On passt de bal met de wreef. Depinois rent richting de bal. Depinois haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosmenti PC Kolhoz - AJAX Budapest 1:0

14e minuut.
Santa-Rita kopt de bal weg. Gogoncea rent richting de bal. Gogoncea probeert naar een medespeler te passen. Rabeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabeira passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Weitner passt de bal in één keer door. Kothencz is nu in balbezit. Kothencz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kosonen de bal onder controle te krijgen. Zocca probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kodolányi is nu in balbezit. Rabeira is nu in balbezit. Kodolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabeira geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Laptenoc passt de bal in één keer door. Gogoncea rent richting de bal. Weitner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Weitner krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Gogoncea raakt geblesseerd tijdens het duel. Berton zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kerényi onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kwok On geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Santa-Rita springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosmenti PC Kolhoz - AJAX Budapest 2:0

31e minuut.
Jaross bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok On verovert de bal door een tackle van achteren. Kwok On geeft een lange en hoge pass. Santa-Rita maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosmenti PC Kolhoz - AJAX Budapest 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rákosmenti PC Kolhoz 39%, AJAX Budapest 61%.
Rákosmenti PC Kolhoz - AJAX Budapest 3:0

47e minuut.
Jaross probeert naar een medespeler te passen. Kothencz is nu in balbezit. Nánási rent richting de bal. Kothencz rent richting de bal. Kothencz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Gogoncea passt de bal in één keer door. Berton met een sublieme pass. Laptenoc speelt de bal door. Daar is Depinois, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Depinois schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Füri verovert de bal door een tackle van achteren. Füri passt de bal in één keer door. Weitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Weitner haalt uit met een fantastische trap. Zocca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosmenti PC Kolhoz - AJAX Budapest 3:1

75e minuut.
Berton onderschept slim de pass. Berton met een sublieme pass. Rabeira speelt de bal door. Depinois is nu in balbezit. Depinois schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Kerényi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kwok On zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Depinois is nu in balbezit. Depinois geeft de bal voor. Pecze bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Santa-Rita is nu in balbezit. Santa-Rita draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosmenti PC Kolhoz - AJAX Budapest 4:1

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gogoncea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berton probeert naar een medespeler te passen. Gogoncea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoncea geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Santa-Rita passt de bal zonder na te denken. Rabeira probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kwok On de bal. Kwok On geeft de bal voor. Santa-Rita springt en kopt de bal. Pecze bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rákosmenti PC Kolhoz 47%, AJAX Budapest 53%.
Rákosmenti PC Kolhoz - AJAX Budapest 4:1