Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nyíregyháza Spartacus FC Bambika
4-1-2-1-2 Tactiek lehetöség
45% Balbezit 55%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.1 gemiddelde waardering 58.5
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Butaeye kopt de bal weg. Oude Kamphuis is nu in balbezit. Merényi rent richting de bal. Merényi geeft een hoge lob. Carolina springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Jenart rent richting de bal. Jenart geeft de bal voor. Lotrić rent richting de bal. Lotrić geeft de bal voor. Jenart krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Potocki verovert de bal door een tackle van achteren. Butaeye geeft de bal voor. Carolina is nu in balbezit. Barta bereikt de bal nog maar net als eerste. Barta schiet op doel. Dąbal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Haznadar is nu in balbezit. Radnai probeert naar een medespeler te passen. Odermatt is nu in balbezit. Carolina onderschept slim de pass. Carolina haalt uit met een fantastische trap. Dąbal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Barta is nu in balbezit. Odermatt onderschept slim de pass. Odermatt geeft een lange en hoge pass. Píccolo kopt de bal weg. Jenart is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat. Jenart is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Nyíregyháza Spartacus FC - Bambika 0:1

20e minuut.
Sallai bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallai passt de bal zonder na te denken. Donarelli geeft een lange en hoge pass. Carolina bereikt de bal nog maar net als eerste. Carolina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Katulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Šindler speelt de bal door. Haznadar speelt de bal door. Carolina rent richting de bal. Carolina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gobet met een sublieme pass. Radnai is nu in balbezit. Radnai geeft de bal voor. Klungelig pakt Barta de bal. Barta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nyíregyháza Spartacus FC - Bambika 1:1

39e minuut.
Oude Kamphuis geeft een lange en hoge pass. Jenart bereikt de bal nog maar net als eerste. Píccolo is nu in balbezit. Píccolo schiet op doel. Šindler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nyíregyháza Spartacus FC - Bambika 1:2

41e minuut.
Radnai rent richting de bal. Radnai probeert naar een medespeler te passen. Carolina rent richting de bal. Carolina draait met de bal, schiet en ... Dąbal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nyíregyháza Spartacus FC - Bambika 2:2

45e minuut.
Potocki is nu in balbezit. Merényi verovert de bal door een tackle van achteren. Merényi passt de bal in één keer door. Carolina is nu in balbezit. Carolina schiet op doel. Dąbal bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nyíregyháza Spartacus FC 49%, Bambika 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nyíregyháza Spartacus FC - Bambika 2:2

55e minuut.
Donarelli neemt vlug de vrije trap. Carolina kopt de bal weg. Klungelig pakt Odermatt de bal. Barta bereikt de bal nog maar net als eerste. Barta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Daar is Jackowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jackowski geeft de bal voor. Jenart is nu in balbezit. Jenart schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Gobet rent richting de bal. Gobet speelt de bal door. Porath onderschept slim de pass. Jenart rent richting de bal. Jenart draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jenart rent richting de bal. Jenart haalt uit met een fantastische trap. Šindler bokst de bal weg.

72e minuut.
Oude Kamphuis kopt de bal weg. Jackowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Porath. Porath krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Potocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Potocki passt de bal met de wreef. Píccolo is nu in balbezit. Píccolo draait met de bal, schiet en ... Šindler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nyíregyháza Spartacus FC - Bambika 2:3

77e minuut.
Abbattista passt de bal zonder na te denken. Radnai geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lotrić de bal. Barta bereikt de bal nog maar net als eerste. Barta haalt uit met een fantastische trap. Dąbal bokst de bal weg.

79e minuut.
Merényi is nu in balbezit. Píccolo onderschept slim de pass. Píccolo passt de bal met de wreef. Katulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Katulski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Klungelig pakt Potocki de bal. Haznadar onderschept slim de pass. Haznadar met een sublieme pass. Daar is Barta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barta draait met de bal, schiet en ... Dąbal bokst de bal weg.

88e minuut.
Haznadar passt de bal zonder na te denken. Carolina is nu in balbezit. Barta rent richting de bal. Barta haalt uit met een fantastische trap. Dąbal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nyíregyháza Spartacus FC - Bambika 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nyíregyháza Spartacus FC 46%, Bambika 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nyíregyháza Spartacus FC - Bambika 3:3